v rubriki glasba:
.. / / / 18.03.2011 13:32

Predizbor za otvoritveni bend Mars festivala 2011

MTV in Mars festival se podajata v iskanje “sveže glasbene krvi”, ki se bo 26. maja predstavila na urbanem festivalu Mars Ljubljana-Zagreb Trans Europe festival na ploščadi Fontana na Gospodarskem razstavišču.

V sklopu predizbora bo izbrana ena glasbena zasedba / posameznik, ki bo kot prva nastopila na odru letošnjega Mars festivala in se tako pridružila že znanim nastopajočim zasedbam Mars Festivala (Moby, Darkwood Dub, TBF, Rotor, ...).

Predizbor je namenjen vsem glasbenim skupinam / posameznikom, ki želijo nastopiti na odru letošnjega Mars festivala in se tako predstaviti čim širši javnosti. Prijavljenim skupinam / posameznikom, ki se bodo prijavili na predizbor, se obeta širša promocija, glavna nagrada pa je seveda nastop na Mars festivalu v Ljubljani.

Potek predizbora:

  • Zbiranje prijav se začne v sredo, 16.3.2011, in bo trajalo do srede, 30.3.2011, izključno na spletni strani MTV (http://www.mtv.si/).
  • V ponedeljek, 4.4.2011, bo objavljenih 10 izbranih izvajalcev
  • Zadnjih pet finalistov določilo število glasov, ki jih bomo zbirali na spletni strani www.mtv.si.
  • Imena petih finalistov bodo znana v ponedeljek, 11.4.2011
  • Vseh pet finalistov bo nastopilo na sklepnem dogodku predizbora, ki bo potekal v Kinu Šiška, 19.4. 2011 (dvorana Komuna), kjer bo komisija izbrala zmagovalca, ki bo prejel glavno nagrado – NASTOP NA MARS FESTIVALU!

Predizbor bo potekal na spletni strani MTV-ja bodočo nastopajočo zasedbo / posameznika pa bo izbirala tako strokovna komisija kot splošna javnost. Predizbor z nazivom Glasba z drugega planeta se bo zaključil s predstavitvojo petih najboljših prijavljenih glasbenih zasedb / posameznikov s koncertom v živo na sklepnem dogodku v Kinu Šiška, 19. aprila. Tam bo izbran tudi zmagovalec predizbora.

Podrobnejše informacije najdete na MTV-jevi strani!

-- za Mars festival

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Predizbor za otvoritveno glasboeno zasedbo Mars festivala 2011 - thumbnail

Predizbor za otvoritveno glasboeno zasedbo Mars festivala 2011