v rubriki glasba:
.. / / / 07.01.2002

Priprave na Vojno Zvezd

Trditev, da ima podmladek na starše zelo močan vpliv se je ponovno izkazala za resnično. Katie Lucas, hčerka George Lucasa, znanega režiserja filmske sage Vojna zvezd je namreč poprosila očeta, da bi v svoje novo nadaljevanje vesoljske epopeje vključil skupino N'Sync, katere dete je velika oboževalka.

Dobro srce Lucasa se je goreči želji nazadnje le vklonilo otroški želji in tako bomo v prihajaoči epizodi Attack of the clones imeli možnost videti celotno glasbeno zasedbo v preobleki vitezov Jedijev.

Gorečih vojnozvezdnih oboževalcev očitno to ne moti, celo nasprotno: v Seattlu sta se že štiri mesece in pol pred premiero filma po taborniško ob kinodvorani nastanila Jeff Twetien in John Guth, zvesta oboževalca Sile in vsega pripadajočega obenem, katerima galaktični dvoboji pomenijo več kot le film, bolje rečeno - pot skozi življenje.

Njun dosežek bo zabeležen tudi v knjigi rekordov, saj bo, če jima seveda uspe, to namreč najdaljše bivakiranje z fanatično-filmskim namenom v zgodovini človeštva. Kratkočasila se bosta s fotografiranjem in pisanjem dnevnika od 1. januarja do 16. maja, ko film zaide v ameriške kinematografe. Bolno ali ne? Presodite sami ...

Rok Terkaj - avatar

Rok Terkaj

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 7 člankov.

Natalie Portman v Vojni zvezd - thumbnail

Natalie Portman v Vojni zvezd