v rubriki glasba:
.. / / / 25.04.2003

Razpis za prijavo na Klubski maraton 03

Radio Študent razpisuje natečaj za Klubski maraton 03. Prijavijo se lahko vsi še neuveljavljeni glasbeni izvajalci. Radio Študent v svojem programu sistematično spodbuja klubsko glasbeno dogajanje na področju Slovenije. S projektom Klubski maraton že tretje leto to dogajanje krepi, ga medijsko izpostavlja in poskuša vplivati na izboljšanje komunikacije na slovenski klubski sceni.

Hkrati je namen projekta omogočiti mlajšim, manj izkušenim izvajalcem spoznavanje slovenskega klubovja in njenega občinstva. Komisija glasbene redakcije Radia Študent bo na podlagi razpisa izbrala šest perspektivnih ustvarjalcev (bendov ali posameznikov iz različnih glasbenih žanrov) z majhno koncertno in studijsko kilometrino.

Izbranim bomo omogočili turnejo po aktivno delujočih mladinskih klubih in centrih širom Slovenije, žive koncerte na Radiu Študent, nastop na zaključni prireditvi, ki bo potekala v Ljubljani, ter izdatno promocijo pred, med in po maratonu. Klubski maraton se bo začel zadnji teden v septembru in zaključil v začetku novembra 2003.

Informacije o prejšnjih Klubskih maratonih dobite na www.radiostudent.si/projekti/maraton.

Ustvarjalci naj pošljejo svoje posnetke skupaj s svojo predstavitvijo do 10.
junija 2003 na naslov:

ZAVOD RADIO ŠTUDENT 89,3
Glasbena redakcija
za Klubski maraton 03
Cesta 27. aprila 31
1000 Ljubljana

Za dodatne informacije pišite na km@radiostudent.si

Klubski maraton - thumbnail

Klubski maraton