v rubriki glasba:
.. / / / 12.03.2012 16:46

Adam predstavljajo nov videospot Brez strahu

Glasbeno odmevna skupina Adam postavlja nove mejnike na slovenski glasbeni sceni. Izdali so singel in videospot Brez strahu.

V svoji glasbi združujejo silovite instrumentalne vložke, markantne melodije in močna besedila. Prvi album Alfa je požel veliko pozitivne kritike, fantje so z novim singlom presegli same sebe.

Peter Dekleva, Damir Lisica, Anej Kočevar in Gregor Jakac se nam predstavljajo v težko pričakovanem video kolažu, ki je delo stalnega člana ekipe, fotografa Janija Ugrina. V sklopu promocije svojega prvenca Alfaturneje so odigrali 50 koncertov, ki so bili zabeleženi v obliki fotografij in videoposnetkov. Sproščeni trenutki iz zaodrja, priprave nastope in koncertno dogajanje, pa so srce videospota za singel Brez strahu.

Nastajanje posameznih pesmi so predstavili v spletni seriji Alfablog, doslej pa so posneli že 4 videospote za skladbe Odnosi med srečnimi, Otroci brzine, Modrost in Novi svet. Za produkcijo še vedno skrbijo znotraj ekipe, pri montaži pa jim je na pomoč ponovno priskočila produkcijska skupina Felicijan-Sedmak.

Adam pravijo, da se bodo v pesmi prepoznali vsi, ki sledijo svojim sanjam in verjamejo vanje v takšni meri, da so se jim pripravljeni popolnoma prepustiti in jih preprosto kar živeti. Za to je potrebno živeti Brez strahu.

Nastja Hrobat - avatar

Nastja Hrobat

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 12.03.2012 na ŽVPL-u skupaj objavil 14 člankov.

Adam predstavljajo videospot za pesem Brez strahu - thumbnail

Adam predstavljajo videospot za pesem Brez strahu

Foto: Jani Ugrin / janiugrin.com