v rubriki glasba:
.. / / / 23.01.2003

Rezervirajte si karto za koncert Rolling Stonesov

Organizatorji zagrebškega koncerta največje rock skupine na svetu so nas danes obvestili, da lahko preko njihove spletne strani že rezervirate karte za koncert Rolling Stonesov, ki bo v avgusta na zagrebškem stadionu Dinamo.

Stonesi bodo nastopili v okviru turneje Licks, ki obeležuje njihovo štirideseto obletnico obstoja, vsi interesenti za ogled koncerta v Zagrebu pa lahko od danes naprej rezervirajo karte za koncert.

Spletni naslov za rezervacijo se glasi www.vinyl.si, tako da le urno!

Spomnimo naj vsa še na dejstvo, da so se vstopnice za letošnje štadionske koncerte Rolling Stonesov v Londonu, Múnchenu, Stockholmu, Rotterdamu, Amsterdamu, Copenhagenu in Helsinkih razprodale v manj kot dveh urah! Vstopnice za dunajski štadionski koncert so razprodane v manj kot 24. urah!

Zagreb je najmanjše mesto turneje, v katerem bodo Stonesi nastopili. Vstopnice za zagrebški koncert se bodo prodajale v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Italiji, Avstriji, Madžarski in Nemčiji, a že zdaj je prispelo ogromno zahtevkov za rezervacije.

Kapaciteta dinamovega štadiona je omejena na 60 000 obiskovalcev, za razliko od mnogo večjega zagrebškega Hipodroma, kjer so Stonesi nastopili leta 1998. Naj Vas še enkrat opozorimo, da vstopnice še niso v prodaji, ampak jih je zaradi ogromnega interesa možno rezervirati preko interneta. Vse podrobnosti o rezervaciji vstopnic in ostale informacije so vam na naši spletni strani www.vinyl.si.

Za Vinyl in Kajdo

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Rolling Stones Licks Tour - thumbnail

Rolling Stones Licks Tour