v rubriki glasba:
.. / / / 16.10.2003

Skat so posneli svoj prvi videospot

Skupina Skat je prvega septembra izdala prvenec Nasedla ladja, poln raznovrstne glasbe, ki se je dobro prijel med poslušalci. Ploščo je sproduciral Dejan Radičevič in za prvo uspešnico so Skat izbrali kar naslovno skladbo. Nasedla ladja bo na vaše zaslone trčila 22.10. ko bo spot premierno prikazan v Videospotnicah.

Spot je bil posnet prvega oktobra v prostorih studia VPK in člani skupine so bili nad profesionalno ekipo več navdušeni in se že veselijo nadaljnjih sodelovanj. Režiser dinamičnega in s kančkom erotike navdahnjenega spota je Aleš Žemlja, direktor fotografije pa Matej Križnik. Ustvarjalni duet se je že proslavil z videospoti Tabu, Nude in Tinkare Kovač. Prva liga, torej.

Dvaindvajsetega oktobra bodo Skat torej prišli na Videospotnice - da se pokažejo širšemu slovenskemu občinstvu in da seveda predstavijo spot. Za pokušino si oglejte nekaj fotografij, ki so nastale med snemanjem.

Kmalu zatem bodo krenili na koncertno pot po širni Sloveniji, če pa se bodo ustavili tudi v bližini vašega kraja, preverite na www.skat-band.com.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Skat med snemanjem videospota - thumbnail

Skat med snemanjem videospota