v rubriki glasba:
.. / / / 19.09.2002

Tinkara in bend v studiu

Postopek nastajanja novih skladb je Tinkara s svojo ekipo razdelila na tri dele z namenom, da se izognejo mrzličnemu ustvarjanju pod časovnim pritiskom ali morebitni enoličnosti zvočne podobe. Zato bodo v Studio Hendrix RTV centra Koper-Capodistria znova stopili sredi novembra in nato še februarja in zaokrožili snemanje novega materiala za katerega je že sedaj znano, da bo tako iz tekstovne kot tudi iz glasbene plati v največji meri nosil ravno Tinkarin avtorski podpis .

Producent in tonski mojster Tinkarinega novega albuma -na katerem se obeta kar nekaj gostovanj domačih glasbenikov in celo tujih izredno pomembnih izvajalcev - je Andrea F. Tako se zdi, da se zgodba s Tinkarinimi fanti ponavlja. Če si Tinkarin fant, si lahko tudi njen manager, producent njenega albuma in seveda ljubimec iz omare. Da ne boste rekli, da vas nisem opozoril!

Tinkara pravi, da se bo ob izdaji albuma zgodilo še marsikaj, od nove grafične podobe (klasika); do prenovljene spletne strani (komaj čakam) in organizacije dejavnosti fan-cluba (supeeer), predvsem pa številni gosti, o katerih pa še ni hotela govoriti.

Domen Repnik - avatar

Domen Repnik

Redaktor ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 123 člankov.

Tinkara - thumbnail

Tinkara