v rubriki glasba:
.. / / / 15.06.2004

V Izštekanih - Dreamwalk

Jure Longyka nadaljuje svojo pot predstavljanja bolj ali manj znanih slovenskih skupin v drugačni, največkrat akustično preoblečeni obliki, pogosto še dodatno obogateni s posebnimi gosti in presenečenji te ali one vrste. Za vse zgoraj našteto je tokrat zbral Dreamwalk.

Izštekani v mesecu juniju torej - natančneje 18.6., seveda od 22.25 ure dalje na Valu 202. Juretu Longyku se bodo v studiu pridružili Dreamwalk, ki bodo dva dni prej izdali svojo drugo ploščo Three Days Later.

Dreamwalk so leta 2001 izdali svoj ploščati prvenec z naslovom Far away from L.A. in bili ena prvih neo grunge skupin pri nas in so se v mnogočem naslanjali na zvok ameriških Green Day. S plošče so bili dobro vidni in videni štirje videospoti, njihovi koncerti pa so bili vedno zelo dobro obiskani in obiskovalci so domov odhajali dobro razpoloženi.

Tri leta kasneje ? fantje so tri leta starejši in letom primerno bolj zreli in odrasli, takšna pa je tudi njihova nova glasba, da je ne bomo označili zgolj kot drugačno. Obljubljajo presenečenje! In kljub mrzličnim pripravam na izdajo in promoviranje druge plošče so si vzeli čas in polovico skladb preoblekli v akustiko, pridružil se jim bo tudi kakšen gost in rezultat bo zagotovo zanimiv.

Zato našpičite ušesa in frekvenco radijskega sprejemnika v petek naravnajte na 2. program Radia Slovenija oziroma Val 202. Izštekani bodo znova presenečali!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Dreamwalk - thumbnail

Dreamwalk