v rubriki glasba:
.. / / / 11.02.2003

Zadovoljena in razgaljena Justin in Christina

Los Angeles - Po več mesecev špekulacij, sta Justin Timberlake in Christina Aguilera napovedala združenje moči na ameriški poletni turneji Justified and Stripped. Concerts West, promotor turneje, je pod vplivom navdušenja radijskih postaj in organizatorjev po celi državi, že potrdil 45 koncertov. Justin in Christina bosta nastopila v vseh večjih mestih v Severni Ameriki vključno z New Yorkom, Los Angelesom, Miamijem, Chicagom, Detroitom, Philadelphio in Bostonom.

"Zelo sem vesela, da bom spet šla na turnejo in nastopila pred svojimi oboževalci" je izjavila Christina. "Veselim se sodelovanja z Justinom. Skupaj bova na odru postavila neverjeten šov. Pripravite se. Tega ne smeš zamuditi""

"Veselim se te turneje, ker bom prvič nastopil kot solo izvajalec, hkrati je to prva priložnost, da izvajam skladbe z mojega albuma Justified za svoje oboževalce", pravi Timberlake. "Ta turneja s Christino bo oboževalcem dala priložnost ogleda dveh čudovitih koncertov v isti noč".

Justin Timberlake je soproducent in soavtor svojega, 2-krat platinastega prvenca Justified. Drugi single z albuma, Cry Me A River je trenutno ena največ predvajanih skladb na radijih. Videospot Cry Me A River je bil v zadnjih štirih tednih največ predvajan video na MTV-u in je še vedno v visoki rotaciji na VH1.

Večkratna Grammy-nagrajenka Christina Aguilera je pomagala pri produkciji in pisanju svojega zadnjega albuma Stripped, ki je že dvakrat platinast. Od njenega prejšnjega albuma, prvenca 'Christina Aguilera' je bilo prodano več kot 12 milijonov izvodov po celem svetu.

Vrhunski odrski dizajn za združenje teh dveh mega-zvezd je že v izdelavi. Točni koncertni datumi in prodajna mesta vstopnic bodo kmalu objavljeni.

Chantal

Christina Aguiliera na fotki za ??? - thumbnail

Christina Aguiliera na fotki za ???