v rubriki glasba:
.. / / / 03.02.2001

Odličen teden Jennifer Lopez

Potem, ko je najnovejša zgoščena kompilacija Beatlesov (1) zdržala na Billboardu kar osem tednov (!!!), je kuštravce iz Liverpoola vrgla z vrha lestvice Jennifer Lopez. Punca obtoženega Daddya Combsa je prejšnji vikend že "zmagovala" v bitki za box-office s svojim najnovejšim filmom The Wedding Planner, ta teden pa je, kot že rečeno, na vrh Billboardove lestvice prišel tudi njen drugi album J.Lo.

Od izdaje do 28. februarja je Jennifer tako prodala več kot 272.000 primerkov svoje nove plošče, Beatlesi pa so v času svojega osemtedenskega zmagoslavja prodali več kot 6 (šest) milijonov plošč. The Wedding Planner, v katerem skupaj z Matthewom McConaugheyem igra gdč. Lopez, pa je prejšnji vikend v kino blagajne prinesel 14 milijonov dolarjev dobička.

Pri nas lahko Jennifer vidite v novem filmu Celica, na ŽVPL-u pa ste si lahko ogledali njeno foto galerijo, Jennifer pa je/bo med drugim pristala tudi na naslovnici revije Rolling Stone, kjer jo kar ne morejo prehvaliti ("Jennifer Lopez Rules"), jaz pa kar ne morem prehvaliti fotografa Marka Seligerja, ki je s setom slik v antičnem stilu dopolnil zmagoslavni teden in naslovnico revije.

In medtem, ko se Jennifer cedita med in mleko, se njen fant bojuje z odvetniki v drami "je-streljal-ni-streljal", za nameček pa so opravljivi časopisi že "zbrskali" bojda neresnično novico o tem, da naj bi se Jennifer in Combs razšla.

Vir: Billboard in arhiv ŽVPL

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Jennifer Lopez / vir: Wikimedia Commons - thumbnail

Jennifer Lopez / vir: Wikimedia Commons