v rubriki šoubiznis:
.. / / / 14.12.2001

Kylie Minogue v spodnjih hlačkah na električnem biku

Kylie Minogue je za otoško znamko spodnjega perila Agent Provocateur posnela vroč, vročejši, najbolj vroč reklamni spot, ki se je prejšnji teden začel vrteti v londonskih kinematografih - in nikjer drugje. Zato smo za vas pripravili foto kolaž, da se ne boste počutili prikrajšani, ali pa Bob ™ ne daj, odleteli v London samo zaradi tegale sicer greha vrednega oglasa.

"Če primerjam ta oglas z njenimi prejšnjimi videospoti, potem lahko zaključim samo to: Kylie je do sedaj izgledala le kot nedolžna deklica." je še dodal lasnik znamke Agent Provocateur Joe Corre Westwood, sicer sin znane modne provokatorice Vivien Westwood.

Zmaga je popolna: najbolj vroča otoška pevka v najbolj vročem otoškem perilu. Tudi če električnega bika ne bi bilo. Spodaj najdete trideset izsekov iz oglasa, tisti s hitrejšo linijo, pa si lahko filmček ogledate spodaj.

Sicer pa Kylie kraljuje tudi po Ljubljani: njen single Can't Get You Out Of My Head je slišati iz skoraj vsakega lokala, puba, kluba (v Tiffanyu, ki domuje v "zloglasni" hiški 666 na Metelkovi je pravi hit, na moje presenečenje pa sem ga zadnjič slišal celo v rockerskem klubu Orto!).

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Kylie Minogue v oglasu za Agent Provocateur - thumbnail

Kylie Minogue v oglasu za Agent Provocateur