v rubriki šoubiznis:
.. / / / 03.12.2009 16:28

Mila Kunis seksi za BlackBook

Mila Kunis, potomka ukrajinskih židov se prebija tudi na velika platna. Igralka, ki smo jo spoznali v That 70's Show bo skupaj z Natalie Portman in Winono Ryder zaigrala v zadnjem filmu Darrena Aronofskya Black Swan.

Bolj pomembno kot to, pa je da je Mila Kunis pozirala BlackBook, ki je ene sorte ameriški ŽVPL, le da obstaja v tiskani (kot dvomesečnik) in spletni izdaji je to, da je povedala tudi o lezbičnem poljubu, ki ga bomo lahko videli v prihajajočem zgoraj omenjenem filmu.

"It’s two girls making out, and guys have a thing for that. And Nat is like every guy’s dream. She’s a nerd’s idea of heaven. The whole thing is silly, but I can see why people care."

Hja, lezbični poljubi so res postali tako pogosti, da so že smešni. Če je bilo lezbično mečkanje Angeline Jolie pred večk kot 10 leti eksotično, smo v zadnjem času priča poplavi lezbičnih scen v Holivudu ™.

Jesenski hit - lezbični poljubi

Lezbično jesen 2009 je začela Megan Fox v Jennifer's Body, nadaljevali Hayden Panettiere in Madeline Zima v Heroes, na dan so privele lezbične fotke Dite Von Teese in Alley Baggett, v trojčku so se znašle Hilary Duff in Jessica Szohr, zadnja pa je viralni lezbični video v splet objavila Carmen Electra.

Toliko poljubljanj deklet v enem četrtletju že dolgo nismo videli. V bistvu jih sploh ni bilo toliko, a sem že odkar je Madonna poljubila Britney in Christino vedel, da lezbično poljubljanje prodaja. Lahko bi rekel, da je lezbičnih poljubov preveč. Ampak ne bom. Ker so mi všeč. Precej neizvirno, a všeč. Priznam.

Pa vam?!

Vir: TheSuperficial

***

Za ŽVPL, še vedno iz vetrovnega Chicago, IL, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Mila Kunis seksi v reviji BlackBook - thumbnail

Mila Kunis seksi v reviji BlackBook