v rubriki šoubiznis:
.. / / / 19.11.2009 14:33

Carmen Electra v lezbičnem home videu

Carmen Electra, pozabljena igralka, starleta iz serije Baywatch, plesalka v (takrat še kabare skupini) Pussycat Dolls in učiteljica plesa ob drogu si je z na internetu objavljenim domačim videom, v katerem se onegavi z neznano črnolasko, več kot očitno zaželela pozornosti (spletnih) medijev.

Carmen je v videu oblečena le v vroče hlačke, črne samostoječke in seksi rdeč modrček, ki ga proti koncu videa odvrže, mnogi zvezdniški poznavalci pa špekulirajo da je čisto navaden nateg javnosti (ang. publicity stunt) oz. rečeno drugače viralni video.

Video v katerem se Carmen naliva in šprica s šampanjcem, poljublja z neznano črnolasko, pleše zapeljiv ples pred kamermanom in mu odpre zadrgo in potegne pas iz hlač, z že omenjeno črnolasko poljublja zgoraj brez, je bil najbrž res insciniran.

Vseeno mislim, da si ga zaradi tega, ker holivudske ™ zvezdnice fejkajo sex tape-e, videa ne boste ogledali? Dvomim. Zato sem ga pripel na ogled spodaj ...

Vaše mnenje šteje

Kaj pa vi menite, se vam zdi, da je video pravi, ali da je bil insciniran ... bomo celotni video, ki pokaže kaj več sploh kdaj videli? Če je bil insciniran, zakaj? Zakaj viralni video, zaradi slave? Svoja mnenja delite z nami v komentarjih!

***

Za ŽVPL, iz viralnega Sharonvillea, Ohio, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Carmen Electra v domačem lezbičnem videu / vir: YouTube - thumbnail

Carmen Electra v domačem lezbičnem videu / vir: YouTube