v rubriki šoubiznis:
.. / / / 04.09.2009 08:36

Kim Kardashian se razkazuje na Twitterju

Po tem ko je pred nekaj dnevi svojo sliko zgoraj brez na Twitterju objavila Adrianne Curry (in kakšen mesec pred tem v kopalkah) je krpice odvrgla tudi Kim Kardashian. A le ta ne zaradi napuha, ampak zaradi promocije.

Če se je Adrianne Curry slikala in objavila sliko brez vidnega razloga (razen več sledilcev), je pri Kim jasno, da je bila z razlogom v spodnjem perilu: bila je na fotošutu za dietni produkt za hujšanje Quick Trim, za katerega najbrž hoče, da ga pokupi pol Amerike, kar na čezmerno debelost po vsej deželi, razen v Hollywoodu, kjer so bejbe suhe, kot morajo bit ali še bolj, v vsakem primeru pa presuhe napram ostalim ZDA, niti ni tako slabo.

Še en dokaz, da Twitter je "nov" spletni kanal, katerega so v zadnjem času predvsem napadle ameriške zvezde in zvezdice, ki tako lahko mimo klasičnih medijev kot so TV, radio in tisk komunicirajo s publiko.

In če pomislimo, da je fotko Kim Kardashian samo na Twitterju videlo več kot 2 milijona sledilcev (in za doseg takšne mase ljudi ni plačala mastnih dolarjev, ampak samo odvrgla nekaj krpic, pograbila svojega Blackberrya in objavila na Twitterju), potem, okej. Naj se slačijo kolikor jih je volja.

***

Za ŽVPL, spet nazaj v Los Angelesu, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Kim K. v spodnjem perilu promovira shujševalno sredstvo / vir: twitpic.com - thumbnail

Kim K. v spodnjem perilu promovira shujševalno sredstvo / vir: twitpic.com