.. / / / 22.09.2009 12:00

40 % žensk ne zna zadržati skrivnosti zase

Vas zanima koliko časa lahko (povprečna) ženska zadrži skrivnost zase? Zadnja raziskava je pokazala, da se ženskam povprečno razveže jezik po reci, piši 47 urah in 15 minutah.

Raziskava, ki zajela 3.000 predstavnic nežnejšega spola med 18 in 65 letom, je še pokazala, da kar 40 % žensk ne zna zadržati nikakršne skrivnosti zase, pa naj bodo še tako občutljive.

Raziskava je pokazala še, da alkohol hitreje razveže jezik, fantje, možje, najboljše prijateljice in mame pa so ponavadi prvi sprejemniki informacij. Podrobnosti šokantne raziskave na DailyMail.co.uk!

Previdnost ni odveč

Dragi moški (in ženske), če ne želite da se novice kot blisk razširijo, je recept enostaven: ne povejte jih naprej in v naslednjih 48 urah ne bodo šle nikamor. Novice pač potujejo, dobre hitro, slabe še hitreje, zato previdnost ni odveč ;)

Sicer je bila raziskava opravljena v Veliki Britaniji, a najbrž takšen podatek kar drži tudi za Slovenijo. Podatka koliko opravljivi smo moški zaenkrat še ni, vendar statistično gledano najbrž ne zaostajamo za ženskami, ali pač?

Mogoče le v toliko, da nam predvsem v večernih urah statistično gledano kakšen podatek uide z glave ... (na primer: število popitih piv) in imamo tako na voljo manj informacij, ki bi jih lahko širili :)

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Opravljivki Blake Lively in Leighton Meester na snemanju Gossip girl / vir: Celebutopia - thumbnail

Opravljivki Blake Lively in Leighton Meester na snemanju Gossip girl / vir: Celebutopia