.. / / 24.02.2009 13:32

Nori road trip z InBoxom za 4 + 1 osebo

Registriraj se, odgovori na nagradno vprašanje in si prisluži divji prvomajski pobeg v Španijo! Road trip s kombijem v Španijo in nazaj za dva fanta, dve punci in še enega izbranca, z lastnim kamermanom in didžejem!

Si že bil v Španiji? Ja? Ne? Kakorkoli že … Če nisi bil v Španiji z nami, potem – nisi bil v Španiji. In pika. Ponujamo ti izjemno priložnost za road trip, kakršnega ne boš doživel nikjer drugje. Imamo kombi, imamo šoferja, imamo didžeja in imamo kamermana ter plačane stroške potovanja.

Potrebujemo le še pet divjih žurerjev in žurerk, ki si bodo upali z nami med prvomajskimi počitnicami pobegniti na drug konec Evrope in namočiti rit v špansko morje. Ne obljubimo ti, da bodo to tvoje najboljše počitnice doslej, bo pa to definitivno izkušnja, ki ti jo bodo zavidali vsi prijatelji in te bo zaznamovala za celo življenje. In da ne bi slučajno kdo spregledal, kaj si počel med počitnicami, bomo to noro dogodivščino tudi posneli.

Si za? Kaj še čakaš, obišči stran InBoxove nagradne igre in z malo sreče boš

Nagradni sklad

1. nagrada: road trip s kombijem v Španijo in nazaj za dva fanta, dve punci in še enega izbranca, z lastnim kamermanom in didžejem, v organizaciji InBoxa in naj potovalne agencije za mlade Collegium Mondial Travel v terminu med 25. aprilom in 2. majem 2009;
6. nagrada: brezplačni 30-urni tečaj vožnje z vozilom znamke BMW v avtošoli Volan;
7. nagrada: VIP vstopnica za dve osebi za festival FM Disconautica 2009;

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Eviva Espana - Nori road trip z InBoxom - thumbnail

Eviva Espana - Nori road trip z InBoxom