v rubriki dogodki:
.. / / / 04.12.2003

Elvis Jackson v KUD-u

Elvis Jackson prihajajo v Ljubljano, videli jih bomo kar na dveh koncertih zaporedoma: 9. (torek) in 10. (sreda) decembra ob 22.uri koncert v dvorani KUD France Prešeren. V tem trenutku je bil zaradi akustike in ostalih razlogov to najbolj primeren prostor v naši prestolnici. Fantje napovedujejo razgiban in zabaven nastop, ljubitelji skupine bodo brez dvoma lahko prišli na svoj račun.

Elvisi bodo predstavili izbor najboljsih pesmi z vseh treh izdaj. Glede na to, da je stevilo vstopnic omejeno, sporocamo, da so vstopnice po ceni 1.200 SIT v predprodaji na voljo od zacetka decembra na blagajni KUD France Preseren in v prodajalni Hard Rock Shop v Ljubljani. Cena vstopnice na dan nastopa je 1.500 Sit.

Tokrat se bodo Elvis Jackson svojim zvestim privrzencem predstavili pred odhodom na bozicno X-mas vibes turnejo po Nemciji, Avstriji in Svici, ki je pricetek sodelovanja z nemsko agencijo Moskito Promotion. Slednja je koncertna agencija priznane nemske zalozbe Grover Records, ki ima v svojih vrstah vse najbolj priznane ska in reggae skupine svetovnega slovesa (Toasters, Laurel Aitken, New York Ska Jazz Ensemble, Skatalites...). Elvis Jackson je bilo ponujeno mesto na tradicionalni bozicni turneji skupaj s francosko skupino Two Tone Club in dansko zasedbo Furillo.

Skupine bodo potovale s posebnim in za koncertne turneje prirejenim kombijem Volkswagna, ki je tudi sponzor turneje (VW Soundfoundation), brez dvoma pa bo turneja delezna velike medijske promocije v Nemciji, Avstriji in Svici, saj skupine nastopajo v priznanih klubih in dvoranah.

Elvis Jackson bodo po povratku s turneje Novo leto docakali nekje v Sloveniji, za 1.1.2004 pa je potrjen nastop v Bovcu.

Elvis Jackson - thumbnail

Elvis Jackson