v rubriki dogodki:
.. / / / 24.10.2010 12:44

Beatz & Freakz na Gospodarskem razstavišču

Sinočnji skok v krompirjeve počitnice z novostjo v klubskem koledarju, zabavo Beatz & Freakz na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, je uspel več kot odlično.

Odlično obiskan teater luči in zvoka, ki je v osemurnem programu vrhunsko povezal preteklost s prihodnostjo, je mlajši generaciji plesalcev postregel z avtentično energijo in zvoki velikih dvoranskih rejvov 90. let. Glavni so bili seveda "fotri": Umek, Valentino Kanzyani in detroitski tehnopionir Kevin Saunderson so navdušili z vrhunskim izborom in mešanico klasik kot so Good life, Gatex, Learning How to do it, Lanicor, Big fun in številne druge.

V drugi areni sta nastopila dva izmed kraljev sodobne plesnoelektronske produkcije: otoški orodjar D.Ramirez je priložnost izkoristil za predstavitev ta teden izdanega avtorskega hita Keep us together, Eric Prydz pa je še enkrat več pokazal, zakaj so se mu, letos poleti na Ibizi klanjali kot kralju Mixmagove terase v superklubu Cream.

Domače barve so odlično zastopali Jaka, Shark, Sylvain in Mike Vale z žlahtnim izborom hišnih ritmov, v tehnoareni sta teren podlago pripravila Bizzy in Veztax, omeniti pa je potrebno vsaj še vidžeja Rasto on the Mousa, ki je zvoke preteklosti popeljal v moderno multimedijsko zgodbo.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Beatz & Freakz - thumbnail

Beatz & Freakz

Foto: Miha Rekar / mr.si