v rubriki dogodki:
.. / / / 20.11.2004

12. Brucovanje v Domžalah

Torej - 12. Brucovanje... zgodilo se bo zadnji četrtek v novembru, natančneje 25. novembra, z začetkom ob 21. uri v Hali KC Domžale in bo trajalo do jutranjih ur, zato si vzemite dopust oziroma prost dan.

Zabavni program že pripravljata voditelja študentske radijske oddaje ŠODR na Radiu Hit, ki vsakič znova poskrbita za zabaven potek večer, ustvarjalo se bo slammerje in seveda - uživalo se bo ob glasbi, tokrat z Elvis Jackson, govori pa se tudi o dveh zanimivih glasbenih presenečenjih, z katere pa naj izdam le to, da so bolj povezani s "trubaško" glasbo.

Slovenska zasedba Elvis Jackson ima za seboj tri plošče - letos so izdali album Summer edition, s katerim so sprva navdušili po Sloveniji, nato pa s svojimi energičnimi nastopi navdušenje prenesli tudi v Avstrijo, Nemčijo, dežele Beneluksa, Švico in Italijo, kjer so jih sprejeli odprtih rok.

In sedaj bodo prišli na Brucovanje, da se izkažejo tudi pred zabave vedno željno študentsko publiko. Organizatorji obljubljajo presenečenja, vstopnice so že v prodaji, za vse podrobnosti pa obiščite spletno stran organizatorjev.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Elvis Jackson v Kljubu (foto Marko Cokan) - thumbnail

Elvis Jackson v Kljubu (foto Marko Cokan)