v rubriki dogodki:
.. / / / 17.12.2001

Design Of Love vol. 5: Xmasseve

Tretji letošnji in peti skupni utrip techno znamke Design Of Love bo - tradicionalo - združitveni. Sam rob prednovoletne vročice, koncentrirana party energija, oster techno beat ter izkušnje, motivacija in vizija organizatorskega krožka - vse to so odlični obeti za novo sijajno plesno izkušnjo.

Tokrat še bolj oster kot kdajkoli prej, se 5. Design Of Love predstavlja z profilirano zasedbo DJ-jev in live actov, ki bodo obiskovalce spektakla zagotovo in te nenazadnje ohranili v veselem techno razpoloženju vse tja do prvih dni novega leta 2002.

V sredo 26.12. bo tako v velenjski Rdeči dvorani še eno letošnje nadaljevanje serije techno partyjev, ki pri ognjevitih plesalcih vselej pristanejo med najslajšimi spomini. Maja je Design Of Love z obiskom počastil Carl Cox, septembra se je z njim vrnil DJ Umek, letnica 2001. pa dobiva krono butika Design Of Love v koledarskem finalu.

Tokrat bo glavni vlogi neaplejski, sicer pa na otoku in v Nemčiji delujoči techno mag DJ Marco Carolla, družbo na glavnem odru pa mu bodo delali duet Space DJs iz Lonodna in naš zvezdnik Valentino Kanzyani. Program ostalih nastopajočih je prav tako bogat, a kljub temu osnovne usmeritve Desing Of Love 5 : Xmasseve, ki zdaj želi postreči z dovršeno napadalnostjo klasičnega techno flesha, ne spreminja.

Slavimo uspešno minulo in nazdravljamo novi prihajajoči aktivni sezoni!

DJ Marco Carolla, Valentino Kanzyani, Space DJs in mnogi drugi nastopajoči ter tehnično moštvo Design Of Love napovedujejo vrhunski čustveni ognjemet.

Carl Cox in Valentino Kanzyani v Velenju - thumbnail

Carl Cox in Valentino Kanzyani v Velenju