v rubriki dogodki:
.. / / / 27.08.2000

AG: Actiwave: Freedom (2.9.)

Ponovno deset-urni dogodek v Ambasadi Gavioli. Poletno klubsko sezono zaključuje obogaten program z gostom iz Los Angelesa ter produkcijskim nastopom v živo, celotno podobo pa zaokrožujejo stalni glasbeni sodelavci kluba.

Roberto Q. Ingram prihaja iz Kalifornije in je študiral umetnost ter atletiko in ples kot njegovo največje zanimanje. Kot plesni talent se je tudi seznanil z mediji, nastopi v javnosti, slavnimi osebnostmi in tudi z gramofoni, ki so ga potegnili v svoj svet, rodil se je DJ Mixmaster Bee.

Začel je s Hip Hop in R & B glasbo. V pičlih nekaj mesecih je bil znanec vseh okoliških klubov ter DJ gost na zabavah slavnih (Magic Johnson, Janet Jackson, Raquel Welch, idr.).

Po turnejah po svetu se je naveličal enega in istega glasbenega stila. Želel je izkusiti tudi druge glasbene žanre, jih spojiti skupaj in doseči nov zvok. Danes vrti tribal house, funky techno, deep house, break beat, trip hop jazz, idr. Roberto Q. Ingram zadnja leta precej časa preživi na stari celini, vrti v malodane vseh evropskih klubih in na prireditvah, še s posebnim veseljem pa se zadržuje tudi v Sloveniji in na Hrvaškem, tokrat pa prvič nastopa tudi v Ambasadi Gavioli.

Dance Lounge
Sputnik
Robert Q.Ingram
Oliver Maas
Mike Vinyl
Brother's Yard LIVE
Ulix
Psiho

Mezanine
DJ Nick
Turnmaster Tim
Amor & Darian
Paolo Barbato

Ambasada Gavioli, Izola 23.00h - 9.00h, 2.9. 2k

Za Ambasado Gavioli

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.