v rubriki dogodki:
.. / / / 10.09.2002

9. DrMrr Orto punk festival

Letos bo AK Rafal iz AC Molotova (v sodelovanju s Kapa) letos vdrugo prevzel organizacijo devetega tradicionalnega anarho punk festivala imenovanega DrMrr Orto Punk, ki bo potekal v petek 27. 9. in soboto 28. 9. v prostorih Gala hale na Metelkovi.

Poleg samega glasbenega festivala bo v okolici skozi ves dan organiziran širok in pester mednarodno obarvan političen program, ki je del scene, ki festival prireja. Sodelovati bo mogoče v političnih akcijah po mestu, diskutirati o aktualnih temah, spremljati predavanja in predstavitve, se najesti s pomočjo akcije 'HRANA NE BOMBE', se razmigati na nogometnem turnirju, obogatiti svojo zbirko kaset, plošč, knjig in brošur, se vključiti v politične dejavnosti, sprejemati različne informacije, se sprostiti ob video projekcijah ter prisostvovati pri še drugih aktivnostih. Orto punk tako ne bo zgolj le glasbeno žurerski festival, pač pa politično obarvan in angažirano realiziran. Pripravlja se mnogo stvari, vsi pa so vabljeni k udeležbi in sodelovanju z željo, da od njega čimveč odnesejo.

V dvodnevnem glasbenem delu se bodo zvrstili: Suffocate in Kurwa aparata iz Slovaške in Avstrije; Motus, Kontradiktorna predispiozicia, Intoxicate, Oute in Amok iz Hrvaške; Corcoras, Dickless tracy, Ad imfinitum, Kill the routine in Malo morgen iz Slovenije ter drugi gostje.

Domen Repnik - avatar

Domen Repnik

Redaktor ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 123 člankov.