v rubriki dogodki:
.. / / / 17.06.2000

AG: No other love

Drugi teden poletne klubske vročice bo zaznamoval prihod nemško govorečih klubskih umetnikov, ki so večinoma v Ambasadi Gavioli že gostovali, zaradi pristnega navdušenja nad njihovimi seti pa se v klub vedno znova vračajo. Akcent pa bo zadnjemu junijskemu večeru dodal še trance set DJ Crazy Lemona iz Hrvaške.

Iz Nemčije v Dance Lounge prihaja Miss Yetti, po reviji Raveline najboljša DJ-ka lanskega leta. Svojo kariero je pričela leta '93, nato pa nanizala vrsto uspehov, kot so: rezidenca v klubu Ufo v Kölnu, klubski hiti, ki sta jih naredila skupaj z Thorstenom Stenzlom in izdala pri njegovi založbi Liquid, komad Neopren na Mayday kompilaciji, moderatorstvo različnih projektov na Vivi in nenazadnje, lastna založba Gold Und Liebe. Miss Yetti v klubskem prostoru očara z zmesjo odličnega techna, natančnih tehničnih pristopov, lastnim šarmom in karizmo ter psihološko natančnim poznavanjem publike, kar izvira iz njenega osnovnega poklica psihologinje.

V Mezaninu pa se bodo v tem večeru prelivali house seti Avstrijca Turnmaster Tima, Italijana Paola Barbata in Nemca Michaela Langeja, ki globalnosti elektronske glasbe dodajo vsak še prizvok svoje nacionalnosti.

Michael Lange je eden izmed zlate trojice uspešne nemške založbe Peppermint Jam Records (še Mousse T in Boris Dlugosch). Njegove največje uspehe predstavljajo remiksi Mousse T-jevega komada Horny, za katerega je prejel zlato ploščo, in pa lastni komad Brothers, Sisters, nesporna klubska uspešnica.

Dance Lounge
Crazy Lemon
Miss Yetti
Mike Vinyl

Mezanine
Turnmaster Tim
Michael Lange
Paolo Barbato

Za Ambasado Gavioli

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.