v rubriki dogodki:
.. / / / 07.03.2004

Analena in Curse of Instinct na Vrhniki

V soboto, 13.3., bodo v klubu Zakon na Vrhniki nastopili Analena in Curse of Instinct. Curse of instinct prihajajo iz Maribora, kjer so zrasli na pepelu starejših lokalnih skupin. Z mešanico hard cora, metala in emo cora so po nekaj letnem delovanju z intenzivnimi nastopi postali ena boljših tovrstnih skupin na našem prostoru.

Po kaseti za založbo When The Day comes records in split malo pločščo z nizozemskimi Forclousure so v lanskem letu pri Avstrijski založbi Burning Season Records prišli do prve male CD plošče As the rain falls down. Po spremebah v skupini sedaj še brutalnejše nadaljujejo svojo pot doma in v tujini.

V svet čutev, energije, melodij in kaosa pa nas bodo popeljali Analena, zasvojljiva petčlanska hrvaška zasedba z slovenskimi okrepitvami in nepozabnim ženskim vokalom. Po kupu nosilcev zvoka, na katerih se neumorno pojavljajo od konca devetdesetih in sedaj že nepregledni koncertni kilometrini, so se nazadnje predstavili na split plošči Its's never too late to split up z avstrijskmi emo korovci Sensual love, ki je izšla v sodelovanju založb Interstellar Records & Get Off Records.

www.analena.org
www.curseofinstinct.com

vstopnina: 600 sit

 - thumbnail