v rubriki dogodki:
.. / / / 09.01.2001

AG: Danza Electrónica Tour 2001

Prvi ponovoletni dogodek v Ambasadi Gavioli, s katerim bo klub zakoračil v šesto leto uspešnega in vztrajnega klubskega razvoja pri nas ter v sosednjih državah, bo temeljil na techno glasbi spodnjega plesišča. Svojo svetovno turnejo ob izdaji albuma Danza Electrónica in pomladno sezono AG bo otvoril Toni Rios, eden izmed talentiranih umetnikov agencije Cocoon (Sven Vath), Mezanine pa bo začinila londonska top house didžejka Miss Jools.

Toni Rios turnejo vizualne in tehnične poslastice na 4 gramofonih pričenja z Jörgom Henzejem, sodelavcem iz štiriletnega delovnega razmerja, ki je v letu 2001 obrodilo album Danza Electrónica. Za svoj nastop zatrjujeta, da bo poslastica za ljubitelje minimalizma in 'razbijajočega' techna.

Danza Electrónica je prvi album Tonija Riosa, ki je v zadnjih letih postal svetovno znani in iskani didžej. Z delom DJ-a se je prvič soočil že leta '90, kmalu pa mu je uspel prodor v kultna nemška kluba Omen in Tresor. Debitantski album je vpogled v obširno glasbeno zakladnico avtorja. Nastal je kot produkt dolgotrajnega sodelovanja s Henzejem, s katerim trenutno skupaj delata tudi na projektu Ferro. Album je izšel na založbi Federation of Drums, ki jo je Henze ustanovil leta '98.

Hkrati z Riosom pa se bo na house Mezaninu odvijala plesna zgodba stalnih glasbenih sodelavcev kluba in gostje Miss Jools iz Londona. Miss Jools je v Sloveniji gostovala že nekajkrat, saj njen, nekolikanj z ameriškim houseom obarvani slog, znova in znova žanje priljubljenost občinstva. Deset ur housea pa zaokrožajo Turnmaster Tim, Paolo Barbato in Joe Montana.

V mesecu februarju Ambasada Gavioli ponovno z dvema večjima prireditvama. Tretji steber Def Mix Productions in glasbeno spominjanje zlatih starih časov.

Datum: 20.01.2001

Dance Lounge
Toni Rios
Jorg Henze
Sputnik
Brother's Yard LIVE

Mezanine
Miss Jools
Paolo Barbato
Turnmaster Tim
Joe Montana

Ambasada Gavioli, 20. januar 2k+1, Izola, 23.00h - 9.00h

Za Ambasado Gavioli

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Toni Rios - thumbnail

Toni Rios