v rubriki dogodki:
.. / / / 19.03.2003

Babespotting s ATFC-jem v Lipi

"I`ve got a bad, bad habbit babe. Baby it`s you, baby it`s you..." Refren klubskega house smash-hita, kateri je znan tako med oboževalci klubske kulture kot med DJji, producenti Autor Aydin The Funki Chile oz. skrajšano ATFC nas izza gramafonov zabava že celih 15 let in v soboto, 22. februarja se prvič predstavlja v klubu Lipa v družbi Aleksija in Dave Manalija. Za uvod v večer pa bo poskrbel mladi EE.Wek.

ATFC kot producent ... Svoje stvaritve je izdajal pod mnogimi psevdonimi. Njegovi hiti so postali prave "klubske himne". Prvi prodor med svetovne producente je zagotovo bil projekt In and out of my life (Defected, October 1999), kateri vsebuje vokale povzete iz hit Right here, Right now katerega avtor je sam Fat Boy Slim. Naslednji uspeh je sledil v kartkem času.

Prvič predstavljen na Winter Music Conference v Miamiju je svet clubbinga navdušil hit Bad Habit. Projekt kateri je ATFC ponesel na vrhove svetovnih glasbenih lestvic klubske glasbe. Projekt z katerim je ATFC našel prostor v kovčih večine DJjev širom sveta. Aydin pa seveda ni počival. Zadnji hit ki ga je lansiral na plesišča je "Sleep talk. Zaradi svojih producentskih veščin ima Aydin ogromno povprešavanj po remixiranju plošč in pesmi ostalih glasbenih ustvarjalcev. Do sedaj se je poiskusil kot remixer za naslednje artiste: Moby, Bootsy Collins, All Saints, Agent Sumo, Dina Carroll, Phillip Bailey, Samantha Mumba, The Lightening Seeds, Safri Duo, Junior Jack ...

ATFC kot DJ .... Zaradi svojega izjemnega sloga kvalitetne house glasbe, katere servira v klubih, je povpraševanje klubov po njegovih setih izjemno širom po svetu. Po svojih producentskih uspehih je prišel pod okrilje najbolj priznane angleške založbe DEFECTED in postal rezident DJ nihovih klubskih večerov od Anlije in Francije vse tja do Ibize in Portugalske.

Čeprav je vedno bolj uspešen kot producent in remixer, še vedno najbolj uživa za gramofoni in z veseljem zabava množice po klubih in festivalih.

Štart: 23.00
Vstopnina: 3.500 sit / 3.000 sit + flyer

P.R.

Babespotting - thumbnail

Babespotting