v rubriki dogodki:
.. / / / 02.05.2010 13:26

Bosanski psiho Damir Avdić v Galeriji ŠKUC

Bosanski psiho Damir Avdić pripravlja promocijski koncert ob izidu svoje nove plošče Život je raj, ki se bo zgodil v torek, 4. maja ob 20.30 v Galeriji ŠKUC v Ljubljani. Plošča Život je raj sicer uradno izide 5. maja za neodvisno domačo multižanrsko založbo Moonlee Records.

Damir Avdić. Umetnik besede. Ostre kot britev, neposredne kot strel v glavo, iskrene kot srce. Brez kompromisov in iluziji zmede razjarjene punkerje in zakajene hiphoperje, odlepi zamišljenega intelektualca od šanka in zapre gobec tudi najbolj neobuzdanemu gobezdaču. Njegova beseda je žilava, napeta, drzna. Resnica boli in Diplomatz alias Damir Avdić jo razgali ognjevito, surovo in neizprosno. Pove jo s psihotičnim, vampirskim pogledom, zareže pa z grobim, močnim kitarskim rifom, ki prej pripada hardkorovski šoli kot pa kantavtorskemu klubu.

Po romanu Enter Džehenem in monodrami Most na krvi (Na krvi ćuprija) je prišel čas za nov glasbeni izdelek Damirja Avdića - novo ploščo Život je raj, ki bo izšla za neodvisno domačo založbo Moonlee Records v začetku maja. Zatorej vabljeni na promocijski koncert ob izidu nove plošče Život je raj, ki bo premierno predstavljena v torek, 4. maja ob 20.30 v Galeriji ŠKUC v Ljubljani.

Cena vstopnice je 12 EUR, zraven pa boste prejeli tudi novi Damir Avdić - Život je raj CD (cena je enotna za vstopnico in CD, drugačne kombinacije niso možne!). Rezervacije so zaradi pričakovanega velikega zanimanja in omejenega števila vstopnic priporočljive in možne na emailu: mirkich@moonleerecords.com (do vključno ponedeljka, 3. maja, rezervacijo je potrebno vnovčiti najkasneje do 20.30 na dan koncerta).

Vabljeni!

Za Moonlee Records

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Damir Avdić /vir: Moonlee Records - thumbnail

Damir Avdić /vir: Moonlee Records