v rubriki dogodki:
.. / / / 08.10.2003

Chippendalesi prihajajo - drugič in dvakrat

V torek 14. in v sredo 15. oktobra bodo Slovenijo obiskali najbolj vroči fantje, ki slišijo na ime Chippendales. Tokratna turneja je posvečena njihovi 25. obletnici delovanja. V tem času je njihov nastop videlo več kot 2000 mestih in 30 državah 10 milijonov žensk.

Zgodba Chippendalesov izvira iz Los Angelesa, kjer so pred 25. leti prvič začeli s svojim plesnim šovom. Njihov nastop povezuje izzivalno kombinacijo plesa, koreografje in nastopa. Prisotnim dekletom predstavlja vizualno idejo o idealnem moškem. Izklesani mladeniči morajo opraviti vrsto avdicij, preden se uspejo prebiti v skupino Chippendales.

Chippendalesi se bodo najprej predstavili v Ljubljani. 14. oktobra bodo nastopili v Hali Tivoli. Vstopnice se že prodajajo v trgovinah Big Bang v Ljubljani, Kranju, Škofji Loki, centru BOF, pasaži Maksimarketa in avtobusni postaji.

15. oktobra bodo nastopili v mariborski dvorani Tabor. Mestu pod Pohorjem se obeta vroča zabava. Vstopnice se že prodajajo v trgovini Big Bang v Europarku, agenciji Vulkan, trgovini Megaton v City centru, v dvorani Tabor ter v trgovinah Big Bang v Murski Soboti, na Ptuju, Slovenj Gradcu, Celju in Velenju!

Chippendales v Ljubljani in Mariboru - thumbnail

Chippendales v Ljubljani in Mariboru