v rubriki dogodki:
.. / / / 13.03.2010 16:42

Nina Osenar koncertira v Orto baru

Nina Osenar je dober mesec nazaj v Orto baru predstavila svoj prvenec MissUnderstood! 18. marca 2010 ob 22h pa bo v istem Orto baru skupaj z bendom izvedla samostojni koncert (kot se zagre) ob izdaji zgoraj omenjenega prvenca.

Na samostojnem koncertu, ki bo v četrtek, 18. marca 2010 s pričetkom ob 22.00 bo predstavila skladbe, ki se nahajajo na njenem prvencu MissUnderstood. Vsi, ki so se udeležili kratkega nastopa Nine Osenar, ki je pospremil izid albuma, so Orto bar zapustili odprtih ust in navdušeni, saj je Nina prav vsem pokazala, iz kakšnega materiala je.

18. marca se nam torej obeta še en večer, tokrat daljši, z Nino in njenim bandom, ki ga sestavljajo vrhunski slovenski glasbeniki.

Nina Osenar je nedvomno ena izmed najbolj reprezentativnih osebnosti iz skupine mladih in uspešnih posameznikov pri nas, ki celovito in kakovostno preizkušajo meje njihove ustvarjalnosti. Je voditeljica in igralka, manekenka in oblikovalka in je pevka. Ni eno ali drugo, temveč vse našteto, povezano v kreativno celoto, ki ne zarisuje meje, temveč jih premika in oblikuje v zavidljivo in uspešno kariero.

V glasbenem poslu ni popolna novinka, saj smo njeno skladbo Moment like this v preteklosti že slišali. Z njo je dokazala, da ji glasbeno udejstvovanje ni tuje, še več, da se v tem poslu počuti izredno domače, sproščeno.

Debitantski album MISSUNDERSTOOD, ki je izšel v mesecu februarju, prinaša sveže in nove stvaritve izvrstne producentske ekipe, ki stoji Nini ob strani ter seveda novost na slovenski glasbeni sceni – Nino Osenar v povsem novi luči, v povsem novem stilu.

Izbrana in kakovostna producentska ekipa (Club & Vehicle productions, ki jo sestavljajo Rok Lopatič, Lovro Ravbar, Lara Love in Ivo Rimc ter producent in avtor Dejan Radičevič), Ninina avtorska besedila, dodelane vizualne komponente albuma so zgolj nekateri aduti glasbene zgoščenke, ki bo zaznamovala slovensko glasbeno sceno v letošnjem letu. Na radijskih postajah že lahko slišite dva Ninina singla: Heartbeat (Sexyblack) ter Te dni.

Z izidom prvenca se Nina podaja na glasbene odre širom Slovenije. Skupaj z kvalitetno glasbeno zasedbo je Nina na slovenski glasbeni sceni sveža popestritev, ki bo v prihajočem obdobju navduševala slovensko občinsto. Ne zamudite njenega samostojnega koncerta v ljubljanskem klubu Orto bar!

Vstopnice bodo na voljo na dan koncerta na blagajni v Orto baru po ceni 7€.

Za Dallas Records / Orto bar

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Nina Osenar / foto: Jaka Vinšek (Dallas) - thumbnail

Nina Osenar / foto: Jaka Vinšek (Dallas)