v rubriki dogodki:
.. / / / 04.04.2011 14:00

Deadmau5 v Sloveniji: 24. junija na Stadionu Ilirija

Producent, ki sovraži konvencionalne didžeje, je obenem didžej, ki svoj pravi obraz pokaže le skozi glasbo. DEADMAU5 prihaja v Slovenijo – pripravite mišolovke! 24. junija bo nastopil na Dance Republic Open Air Festival na Stadionu Ilirija v Ljubljani!

Progresivni house s ščepcem elektra in globino liričnega neo-tranca. Že pet let kanadski didžej in producent Deadmau5 prepleta elektronske podžanre v ene najbolj iskanih plesnih setov na svetu. Točno ve, da didžejanje ni hobi – je umetnost.

"Ne vidim tehnične dovršenosti, če vrtiš dva komada na isti hitrosti. Takšno didžejanje me vrže v pof***n spanec, ker me dolgočasi do pof***nih solz. Upam, da bo takšno didžejanje šlo po poteh dinozavrov in izginilo za večno", je poln strasti razložil Deadmau5 in potem omilil z razlago: "Zdaj prepoznam talent, posameznike, ki izrabijo dano tehnologijo in dostavijo inovativno in kvalitetno glasbo. Klub je zame zabava, ljudje so tisti, ki noč spremenijo v uspeh in to moraš izkoristiti kot prednost. Dobiš, kar daš."

Lani je izdal album 4x4=12, njegov že peti studijski album, delčke melodij pa so uporabili celo v seriji CSI: Crime Scene Investigation (Na kraju zločina). A žarišče ustvarjalnosti entitete Deadmau5 je na nastopih. Z velikansko mišjo glavo, ki skriva identiteto Joela Zimmermana, je navdušil po vsem svetu, od San Francisca do Ibize, vrtel pa je tudi na zimskih olimpijskih igrah leta 2010.

V zadnjih treh letih se je na lestvici stotih najboljših didžejev prebil iz 11. že na 4. mesto, lani pa je prejel še titulo najboljšega ameriškega didžeja. Armin van Buuren in Tiësto, sta ga označila za najboljšega producenta – kdo bi si mislil, da bo didžej, ki se je poimenoval po nesrečnem trupelcu miške, najdene v ohišju osebnega računalnika, v le nekaj letih postal eno največjih imen elektronske scene.

24. junij - Stadion Ilirija v Ljubljani, večer za praznovanje prihajajočega rojstnega dne republike Slovenije s parado pod zvezdami. Dance Republic Open Air Festival, snidenje vrhunskih izvajalcev in enega neustavljivega miška z ljubitelji plesa, zabave in svobode.

Informacije o vstopnicah
Predprodaja vstopnic za prihajajoč dogodek - DANCE REPUBLIC OPEN AIR FESTIVAL se je pričela.

REDNA PREDPRODAJA:
Preko sistema EVENTIM. Cena vstopnice je 19 EUR.
V agenciji SUPRA TRAVEL (Slovenska cesta 6, LJ). Cena vstopnice je 19 EUR. (SUPRA PARTY PAKET)

Predprodajna mesta na spletu: http://www.eventim.si/, http://www.napovednik.com/, http://www.vstopnice.net/

Predprodajna mesta po Sloveniji:
- EVENTIM poslovalnice
- PETROL servisi
- BIG BANG trgovine
- KOMPAS poslovalnice
- SUPRA TRAVEL poslovalnica (Slovenska cesta 6, Ljubljana)

VSTOPNICE NA DAN DOGODKA:
Cena vstopnice na dan dogodka bo 39 EUR.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Deadmau5 - thumbnail

Deadmau5