v rubriki dogodki:
.. / / / 12.09.2004

DJ Umek "all night long" v Clubu Lipa

V soboto, 25. septembra 2004 bo v klubu LIpa v Spodnjih Pirničah gostoval DJ Umek, eden najbolj znanih slovenskih DJev. DJ Umek Featuring Oldies Goldies je polni naslov eventa, ki bo zagotovo napolnil "klub pod Šmarno goro".

Uroš Umek je nedvomno največje ime slovenske klubske scene in eden izmed redkih svetovno znanih didžejev, ki je uspel doseči zvezdniški status. V tujini velja za "botra cvetoče slovenske klubske scene", kličejo pa ga kar "fotr". Njegov status je primerljiv z najresnejšimi akterji plesne scene. -- by Explicit Press (29.7.2004)

Umeku bo na Evergrooves Flooru delal družbo znani Shark, ki bo prav tako vrtel celo noč. Dogodek se bo začel ob 21.00, do 23.00 bo vstop možen za 2000 SIT, po tej uri pa za 3000 SIT.

Folk, poskusite se dogovoriti, pa priti vsej trije z enim avtom, ker kot prvič Lipa nima ravno velikega parkirnega prostora, kot drugič pa so policaji že zdavnaj naredili cca. 15 metrov stran od diskača že pravo malo postojanko, kjer z velikim navdušenjem ustavljajo z Lipe vozeči folk. Tako da - pamet v roke.

Gregor Logar - avatar

Gregor Logar

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 33 člankov.

Umek v klubu Lipa - thumbnail

Umek v klubu Lipa