v rubriki dogodki:
.. / / / 14.05.2009 11:43

Dnevi mladih in kulture v Velenju

V soboto, 16. maja , se lahko ustavite na Velenjskem gradu, in si v sklopu festivala Dnevi mladih in kulture ogledate nastop skupin Elvis Jackson, Res Nullius in Hotty MkkNotty.

Prava vrednost skupine pa se občuti na koncertnih odrih, kjer Elvis Jackson slovijo kot izjemno zabavna, energična skupina s samosvojim performansom, s pričo katerega lahko porečemo, da uigrani kvartet živi in diha za živi nastop. Elvis Jackson so pripravljeni na nova sodelovanja in ne skrivajo optimiza in želje, da bi izdali album za pomembno glasbeno založniško hišo ter se kmalu podali na turnejo v družbi največjih punk rock skupin.

Velenjčani Res Nullius, ki so v letu 2009 izpraskali 20. uporniško črtico v zid rokenrola. Še en bend, ki svoje prave barve pokaže med živim nastopom. Četvorica šiba muziko direktno v žilo in ustvarja divjo energijo,ki prebudi prvinske čute. In nenazadnje, ni DMK-ja, brez Zokija&co.

Hotty MkkNotty so najbolj vroč in najbolj poreden bend, kar jih je na Zemlji in Veneri. Z žarečo kroglo so prileteli naravnost iz 80-ih in obljubljajo najbolj nor vrtiljak glamuroznega rokenrola v mestu. Zato jih nikakor ne smeš zamudit!

Za DMK

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

 - thumbnail