v rubriki dogodki:
.. / / / 22.06.2009 23:47

dOP (drop Out Point) v klubu K4

Best for last ali kako že pravijo, namreč dOP so zadnje leto zares »na ognju« in tako ravno pravšnji zaključni gostje sezone, ki se bodo v klubu K4 predstavili v sredo, 24. junija. Pričakujte »odpit« stage performance, veliko inštrumentov, vijačneja, »dope n' phat« organske plesne ritme ter obilico vokalnih vložkov, začinjenih s humorjem in prepojenih z energijo.

V svet elektronike jih je popeljal duo Nôze, od katerega so dOP prevzeli same slabe navade obnašanja in vse dobre navade glasbenega izraza. dOP so zastavonoše novega vala združevanja jazza, funka in hiphop korenin z umazanimi ritmi. So glasbeni virtuozi, ki jih je igranje jazza po zakajenih statičnih barih tako zdolgočasilo, da so vso nabrano znanje in energijo ejakulirali v najbolj odbit in gruvi »nu house«. Deležni boste obilice prosto-jazzovskega trobljenja, ritmičnega razmigavanja, v hedonistični maniri pa boste z njimi spili veliko veliko vodke.

»Never wear a condom. (On stage.) Play the keyboard standing up like Michel Berger. Always make sure the mixer is in the red. And never play sober.«

Drop Out Point je tudi zadnja postaja podzemne K4 v tej sezoni, na kateri bo izstopil del ekipe, ki vas je v zadnjih petih letih glasbeno in vizualno usmerjal po podzemlju elektronske glasbe. Na to noč se bo vozni red prilagodil okoliščinam, zato pričakujte zamudo jutranjih vlakov.

Sinaptični dizorder:
dOP LIVE! (Circus Company, Eklo / FR)
Mique (Multipraktik)
Symann (Synaptic)
Vj Fšk (Multipraktik)

Diskonektična aerobika:
Woo-D (Code.Ep)
Ozo (Code.Ep, radio nula)
Dulash Der Dj (Scienceofuse)

Vstopnina:
Do 24ih: 7 €
Ostali: 10 €

Za K4

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

dOP /vir: dOP - thumbnail

dOP /vir: dOP