v rubriki dogodki:
.. / / / 10.06.2009 18:48

Dub Cub festival na Letnem odru Gale hale

V Ljubljano bodo na Letni oder Gale hale v četrtek, 11. julija, iz treh razlčnih filmov prileteli trije odlični francoski bendi in zaznamovali zadnji Dub Club v izjemno plodni sezoni 2008/2009.

Dubians že poznate; pred leti so na Riversplashu pustili odličen vtis in težko smo čakali, da se ta vrhunska zasedba glasbenikov vrne na slovenske koncertne odre, da se lahko znova zazibljemo ob dub ritmih, ki jih odlično zapolnjuje Sista Naima s svojim enkratnim vokalom. Na koncertu bodo promovirali svoj novi album »Wind Blows«.

Schyzodrome igrajo unikatno mešanico različnih glasbenih stilov; temeljijo na dubu in rocku z orientalskim pridihom. Močna ritem sekcija raziskuje hipnotični dub, metalske ritme in energičen plesni groove. Dva senzualna ženska vokala nam posredujeta tekste v slovanskih jezikih, ki se mešajo z elektroniko in posebno obliko čela. Vsi elementi skupaj pa podajajo unikatno koncertno zgodbo, vredno ogleda.

Myster Möbius so zanimiva francosko-madžarska rock naveza, ki igra posebno hipnotično trybal trance mešanico, v živo pa jih dopolnjujejo odlične vizualije. Tisti, ki se spomnite skupine Masfel, ki je igrala skupaj s Srečno Mladino pred leti v Gala hali, se boste spomnili tudi odličnega basista, ki igra v tem bendu. Myster Möbius in Srečna Mladina bodo junija delil odre na Slovaškem in v Franciji.

Vstopnina:
10 € - z rezervacijo
15 € - na dan koncertah

Za Dub Club

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat