v rubriki dogodki:
.. / / / 13.02.2003

Ekskluzivni dvojni nastop The Crown Pri rdeči ostrigi

Ekskluzivni dvojni nastop švedskih The Crown in nizozemskih God Dethroned se bo zgodil v soboto 22. in zaradi povečanega povpraševanja še v nedeljo 23. 2.2003 . Dvojni debut The Crown se bo odvijal v MMC (mladinski mukltikulturni center) Pri rdeči ostrigi, Škofja Loka.

Z željo, da zadostijo vsem tistim fanom, ki jim ni uspelo rezervirati vstopnic za sobotni koncert, so se organizatorji in paket nastopajočih skupin odločili, da dajo svojim zvestim fanom v nedeljo še eno priložnost.

Vstop: 2600 sit samo z rezervacijo na 040889857 ali e-mail: deathnroll@email.si Be quick or be dead!

Live in-sanity
22.2.in 23.2.2003, start :20 00
The crown
God dethroned
Ingraved
Adimirion

The Crown, eksotični skandinavci z ameriško založbo so dobesedno to, kar pravijo, "killer swedish metal" S svojo Gottenburško vzgojo in odlično pripravljenim terenom so razvijali svoj potencial do mere, ko se hitrost in melodika skrivno prepletata z osnovnimi fizikalnimi elementi bombastičnosti eksplozivnih rifov in solaž.

Svojo smer so začeli z The burning, malo začiili z black priokusom na Eternal death in našli svojo poslanstvo na Hell is here pri Metal blade-u. Še korak dlje so šli na albumu Deathrace kings, po katerem je prišlo do menjave na vokalih z nič manj proslavljenim Tomasom Lindergom ( ex At the gates),ki pa je po izidu Crowned in terror in nekaterih nastopih prepustil mesto prejšnjemu vokalistu Jonas-u, katerega predanost The crown je sedaj 110%.

Nič manj veljave pa nimajo "utrgani" nizozemci God Dethroned, ki so se prav tako izkazali z izdajami pri Metal blade-u. Ravnokar pa so izdali nov plošček Into the lungs of hell , kiže dobiva odlične recenzije svetovnih metal magazinov. Se pravi čisto svežo jo bodo predstavili Pri rdeči ostrigi.

Kot predskupini pa se bosta ob bok poskušali postaviti Ingraved in Adimirion.

MMC Pri rdeči ostrigi

The Crown - thumbnail

The Crown