v rubriki dogodki:
.. / / / 02.05.2004

Elodea, Embers, Entreat., Chang Ffos in Bastinado na Vrhniki

V soboto, 8. maja, bo v vrhniškem klubu Zakon nastopili Elodea, Embers, Entreat., Chang Ffos in Bastinado. Z počasno, emocionalno in temačno glasbo se bo predstavila Elodea - stara skupina v novi preobleki oz. postavi, sestavljeni iz bivših ali sedanjih članov Kill The Routine, Low Punch in Entreat..

Madžarske metal core barve bodo zasdtopali Embers.

Etreat. - novogoriški melodični death metalci so letošnjo sezono začeli z novim bobnarjem in basistom, počasi pa si že spet pridobivajo nazaj ugled enega od najbolj utrganih koncertnih bendov pri nas. Še vedno so zvesti glasbenim slogom, ki so jih utrli skandinavski bendi tipa In Flames, Dark Tranquillity ali Tiamat, metalce pa še vedno moti njihov hardcore attitude. Poleg skladb z odličnega prvenca ?Shaded? imajo na programu že precej novih zadev, za katere iščejo založnika.

It Hrvaške pa prihajajo stoner rockerji Bastinado in Chang Ffos - skupina, ki v svoji glasbi združuje nešteto glasbenih vplivov. Na hitro bi seveda lahko omenili kake Neurosis, Converge ali Today Is The Day, vendar pa gre tudi za vplive iz drugih glasbeni zvrsti (od stoner rocka do Tool ali System Of A Down).

vstopnina: 400 sit

 - thumbnail