v rubriki dogodki:
.. / / / 18.02.2004

Erotični, Backstage in Dreamwalk v Ch0

Na pustno soboto, 21.2., se bo v klubu Channel Zero moč zabavati v ritmu punk'n'roll/hardcore/ska melodij, za katere bodo poskrbele metelkovske skupine Erotični, Backstage in Dreamwalk, ki jih v okviru Peška koncertnih ciklov predstavlja klub Channel Zero.

EROTIČNI so nastali marca 1996, a so do sedaj dvakrat prenehali z delovanjem. Nazadnje je prekinitev trajala dve leti in tako bo tokratni nastop že drugi comeback skupine. Z zabavnim punk'n'rollom so med drugim nažigali na prvih dveh Zgagah in Novem Rocku '97. Edini njihovi posnetki (4 pesmi) so bili objavljeni na koncertni kompilaciji FV 2000, pa tudi sedaj se še ne pripravljajo na snemanje prvenca. Tokrat se bodo predstavili v postavi Aleš (bobni), Ceki (vokal, orglice), Jan (kitara) in Uroš (bas).

BACKSTAGE je novodobni punk/hardcore/ska (ali kakorkoli bi že imenovali ta žaner glasbe) bend, ki je nastal oktobra 2001. Prihajajo iz Ljubljane. Člani benda so bivši člani dveh razpadlih bendov Opozicija in P.I.T.A.

DREAMWALKI so uspešni slovenski hardcore band, ki se je uveljavil tudi v tujini. Že kar nekaj njihovih videospotov se je pojavilo tudi na slovenskih videospotnicah, sicer pa fantje beležijo uspešno koncertno obdobje s skupinami ELVIS JACKSON, SIDDHARTA, SCAD, WHIPPERSNAPPER (USA), pot pa jih je zanesla tudi na Hrvaško (Pula) in v Italijo (Udine), kjer so doživeli lep odziv publike.

Da se bo pustna zabava po koncertu nadaljevala, bo poskrbel DJ R-1.

Channel Zero, AKC Metelkova Mesto
sobota, 21.2. ob 22. uri
http://www.ch0.org
Vstopnina: 800 Sit, maske 500 Sit

Dreamwalk - thumbnail

Dreamwalk