v rubriki dogodki:
.. / / / 30.08.2010 11:39

Female's'cream in House Movement skupaj v Rogu

Female's'cream v sodelovanju s House Movement vabi na pozno-poletni žur, ki se bo odvijal v Tovarni Rog, 10.septembra 2010.

Začeli bomo s skupino House Movement, mlado ekipo muzičarjev, ki prisega na povezavo elektronske glasbe z akustiko.

Žur bo nadaljevala ženska DJ skupina Female's'cream, ki vas bo ponesla od progresivnega housea čez tech house pa vse do fantanstičnega drum'n'bassa.

O NASTOPAJOČIH
Female's'cream je skupina DJk in producentk, ki uspešno delujejo tako posamično kot tudi skupinsko, kar so dokazale z mnogimi nastopi v K4, Tovarni Rog, na Metelkovi, pri Zelenem Zajcu, na Twestivalu, na festivalu Secret Garden, v Café Openu, LokalPatriotu, na festivalu Mesto žensk in še marsikje.
Female's'cream is a female-dj-crew-loving-mixing-and-producing-electronic-music. Huda doing tech-house, Nibeye spinning your ass to drum'n'bass and Guilty Eve dancing on the ceiling to progressive house and some trance.
Fantastish.


House Movement je skupina iz Maribora, ki že nekaj let dokazuje, da je unikat na slovenskem teritoriju, čeprav neznana širši Sloveniji. Zraven kitare in basa uporablja namesto bobnov ritem mašine in efekt procesorje. Njihova glasba se konstantno spreminja, čeprav bistvo črpa iz funka in disca.
"HOUSE MOVEMENT is a project concentrated on developing a synergy of modern electronic and acoustic performance methods. The essence is in evolving, fusing styles such as Funk, Disco and Jazz with contemporary rhythm machines and equipment."

Ana Lipovšek - avatar

Ana Lipovšek

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 19 člankov.

 - thumbnail