v rubriki dogodki:
.. / / / 08.09.2004

Ghostface Killah (Wu-Tang Clan) v Ljubljani

Ghostface Killah, eden vodilnih članov Wu-Tang Clan, najlegendarnejše hip hop zasedbe vseh časov bo v Sloveniji nastopil ekskluzivnem koncertu v ljubljanskem Media Parku (Kranjčeva, nasproti POP tv) nastopil v soboto, 02. oktobra.

Eden najbolj razvpitih in inovativnih Wu-Tang članov karizmatičen, provokativen in skrivnosten avtor štirih platinastih samostojnih albumov (Ironman, Supreme Clientele, Bulletproof Wallets) ima danes več albumov, ki veljajo za hiphop klasike kot ima večina raperjev singlov.

Njegov zadnji album Pretty Toney je na policah šele od aprila 04 in je že postregel z dvema ultra hit singloma Tush z Missy Elliott in Run z Jadakissom - oba sta deležna izjemno visokofrekventne rotacije tako na MTVju kot tudi na ostalih glasbenih TV in radijskih postajah širom zemeljske oble.

Spremljala ga bo njegova nova superskupina Theodore Unit, katere prvenec 718 je zunaj od avgusta, Ghostaface sam pa bo pred Evropsko turnejo poleg Linkin Park, Snoop Dogga, Korn in M.O.P eden headlinerjev ameriške Projekt Revolution turneje.

Za RDYO

Borut Marinko - avatar

Borut Marinko

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 09.10.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 220 člankov.

Ghostface Killah (Wu-Tang Clan) v Ljubljani - thumbnail

Ghostface Killah (Wu-Tang Clan) v Ljubljani