v rubriki dogodki:
.. / / / 24.10.2003

Sensual Clubbing Grand Opening

Prvi petkov večer v novembru bo odprl sezono Technotequovih prireditev Sensual Clubbing. Otvoritev bo v klubu Life v Domžalah. Glasba bo namenjena vsem ljubiteljem housea z udarnimi elementi progressive. Glavni gost večera bo rezident kluba Space angleški didžej Jonathan Ulysses.

Rezidenta večerov Sensual Clubbing sta Nick Tonut in JimiTheSun, torej italijanska zasedba, ki vas bo s svojimi house zvoki, ki so že od nekdaj prisotni na italijanski klubski sceni, spravila na plesišče in skupaj z gostujočimi glasbeniki zabavala do poznih jutranjih ur.

Poleg teh treh didžejev, se bosta med nastopajočimi znašla tudi hrvaška gosta Vigo & Matisse GG Entertainment. Vokalni del večera bo povezoval priznani slovenski vokalist MC Mika.

Za ta večer si lahko že priskrbite eno od ugodnosti, obenem pa novosti, ki vam jo ponuja organizacija Technoteque. Namreč, vsi imajo možnost včlanitve v Technoteque društvo. Članstvo lahko pridobite z izpolnjenim obrazcem ter navodili na spletni strani www.technoteque.org, kasneje pa ga lahko uveljavite kot popust pri vstopnini za klubski večer. Druga ugodnost, ki vam jo ponuja Technoteque prav tako v okviru svojih večerov Sensual Clubbing je "All Inclusive". Plačaš enkrat, za vstopnico, pijačo, prigrizke, sadje itd.

KDAJ: 07. november 2003
KJE: Klub LIFE , Domžale
START: 23.00
VSTOPNINA: 3500 sit / 3000 sit flayer / 2500 sit member
INTERNET: www.technoteque.org
INFO: info@technoteque.org ali 031 55 11 99
MEMBER: member@technoteque.org ali 031 55 11 99
ORGANIZACIJA: Technoteque

LINE UP:

JONATHAN ULYSSES Blackgold, Space Ibiza ( UK )

Eno najpogostejših imen, ki se v poletnem času pojavlja na letakih ibiškega kluba Space, je zagotovo Jonathan Ulysses. V letu 2001 je Space bil izbran za najboljši klub, saj je gostil najboljše svetovne didžeje, ko so Laurent Garnier, Erick Morillo, Sasha, Carl Cox, Steve Lawler in drugi. Ob njihovem boku je vrtel rezident Spacea Jonathan Ulysses. Vendar do rezidence takšnega velikanskega kluba kot je Space, še noben didžej po lahki poti ni dosegel. Jonathan je svojo glasbeno pot začel pred štirinajstimi leti, ko je zapustil šolanje ter se osredotočil na to, kar mu je bilo še najbolj pri srcu. Kmalu je ustanovil Soul Plus Sound System za katerega je bil značilen in v tem času zelo popularen regeae. Njegove nastope so si lahko ogledali predvsem regeae ljubitelji v severnem delu Londona. Naslednja stopnička za Jonathana je bila priključitev organizaciji v Cofuju, kjer je bil soustvarjalec poletnih večerov. Pridobil je veliko odrskih izkušenj ter se po končani sezoni spet vrnil v London. Do naslednjega poletja je odpravil vse svoje didžejevske pomanjkljivosti in svoje spretnosti izboljševal v klubu NW8. Še preden so se začeli poletni dogodki na Ibizi, Jonathanovi sobotni večeri so bili že rezervirani.

Leta 1998 je Jonathan začel delati kot rezident za ekipo Twice as Nice, ki je organizirala house večere v Londonu in drugod. Po štirih letih Jonathanovega trdega dela, mu je bila ponujena rezidenca, na katero bi vsak didžej bil ponosen. Ulysses se je kot rezident Space večerov "We Love Sundays at Space" oddolžil klubu že na njegovem premijernem nastopu. Kajti, poleg nagrade za najboljši klub v letu 2001, Space je prejel še eno nagrado - za najboljši večer leta 2001. Izbrali so ga prav na večeru, ko je Jonathan vrtel. Po tem dogodku so se za Jonathana odprla vrata skoraj vsakega kluba na svetu. Do sedaj je vrtel v Miamiju, San Franciscu, Canadi, Columbiji, Nemčiji, Italiji, Franciji itd. Izdal je tri kompilacije v seriji Space CD's. Svoj houserski stil opisuje kot mešanico pompoznega in vzhajajočega funka in twista.

NICK TONUT resident ( ITA )

Nick Tonut svoje didžejevske sposobnosti uporablja že od leta 1995. Sprva je začel vrteti v manjših italijanski klubih. Njegov glasbeni stil se je v enem letu drastično spremenil; iz minimala in techna v funky in jazzy vokalno house glasbo. V zadnjih osmih letih je bil rezident klubov Ultra Fusion (I), Ambasade Gavioli in Fun Academy (Cro). Vrtel je ob bokih nekaterih svetovno znanih didžejev, kot so Spiller, Boris Dlugosch, Mousse T., Michael Lange idr. Prvo produkcijo Eclectic E.P. je izdal natanko pred tremi leti. Med prvo predstavitvijo plošče, se je opazilo, da odziv publike kaže na Nickovo nadarjenost tudi pri produkciji. Kar je narekovalo poznejšo združitev z Luco De Marchi ter Paolom Barbatom. Skupino so poimenovali The Deep Brothers. Zadnja produkcija, ki jo je Nick izdal skupaj z Barbatom nosi naslov All Over You.

JIMITHESUN resident ( ITA )

VIGO & MATISSE Entertaiment ( CRO )

MIKA resident ( SLO )

Jonathan Ulysess - thumbnail

Jonathan Ulysess