v rubriki dogodki:
.. / / / 11.11.2004

Hausarest in D.D.V. vabijo v Orto

V petek, 12.11.2004 bo v ljubljanskem Orto baru znova priložnost za punk'n'roll rajanje, saj vas bosta od 21.30 ure dalje zabavali domači zasedbi Hauarest in D.D.V..

Ljubljanski trio Hauarest deluje že nekaj let in po srednješolskih krčih ter neprestanih težavah s prostori za vajo se v zadnjem letu intenzivno pripravljajo na snemanje plošče, temu primerno pa želijo tudi nastopati v živo in predstavljati svoje, precej Rancidovsko obarvane pesmi, tudi širši množici.

No, za grosupeljski socialno-erotični punk trio D.D.V. pa lahko mirno zapišemo, da gre za eno najbolj razvpitih in tudi provokativnih skupin pri nas. Izključeni so bili z natečaja Kdo bo osvojil TRIGlav?, nato so posneli ploščo Davek na dodatne vibracije in se sprli z managerjem in še kaj Mikijem Šarcem.

V medijih je bilo opranega veliko umazanega perila, govorilo se je tudi o visokih tolarskih zneskih, D.D.V. so ravno v tem času nastopili v Izštekanih Jureta Longyke, nekoliko kasneje oder v Ortu delili s tribute Ramones skupino Gabba Gabba, s koncerti osvojili tudi hrvaško publiko in pred dnevi predstavili nov videospot Miki Miška je peder.

Kaj vse se je v zadnjih letih dogajalo v svetu Walta Disneyja, boste seveda lahko izvedeli tudi na koncertu, kjer bodo za ogrevanje vaših udov poskrbeli poskočni Hauarest. Vabljeni!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Miki Miska in DDV - thumbnail

Miki Miska in DDV