v rubriki dogodki:
.. / / / 29.12.2008 14:03

Iron Maiden februarja v Beogradu

10. februar 2009 je dan, ki si ga boste zagotovo zapomnili vsi ljubitelji težkih rockerjev Iron Maiden (tisti tapravi, ne tadomači, ki so pred Božičem igrali v Ortu) prihajajo v beograjsko Areno!

Cene vstopnic so več kot ugodne (od 37,80 EUR dalje), zato svetujemo, da pohitite z nakupom, saj kot poroča Muzika.hr je več kot 60% vstopnic že razprodanih! Cene vstopnic so različne, odvisno od kategorij (ki jih je pet) se gibljejo od 37,80 do 56,80 EUR.

Kot poročajo na Koncerti.net bo turneja Somewhere Back In Time bo ena najbolj veličastnih, kar se produkcije tiče - bo namreč posnetek legendarne "egipčanske" produkcije, ki jo je skupina uporabljala na turneji Powerslave v letih 1984 in 1985, pomešane s produkcijo turneje Somewhere in Time - na odru bo tako kraljeval Cyborg Eddie!

Tudi izbor komadov bo gotovo zadovoljil vsakega pravega Iron Maiden fena - skupina bo igrala samo najboljše komade iz njihovih najbolj uspešnih "klasičnih" albumov iz 80. let 20. stoletja. Somewhere Back In Time je enostavno turneja, ki je noben pravi ljubitej metal glasbe ne sme izpustiti!

Karte lahko kupite na Tickets.co.rs, Eventim.si, aranžma s prevozom pa na Koncerti.net!

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Iron Maiden (foto: ironmaiden.com) - thumbnail

Iron Maiden (foto: ironmaiden.com)