v rubriki dogodki:
.. / / / 01.03.2011 11:33

Snap, Big Foot Mama, ATFC na XL Party-u

Snap, Big Foot Mama, ATFC (UK), SLO Ski Music Team, The Tide in Chorchyp bodo v soboto 5. marca 2011 po veleslalomski tekmi za Pokal Vitranc v Kranjski gori zabavali publiko vse tja do polnoči. XL Party je naslednik X-plozije zabave, potekal pa bo na zunanjem odru v središču Kranjske Gore (letos je glavno prizorišče med hoteloma Larix in Kompas)!

Kranjska Gora se pripravlja na športno-zabavni vrhunec zime, praznovanje 50. obletnice tekem za Pokal Vitranc z XL Party - zabavo zime!

50. pokal Vitranc

V Kranjski Gori potekajo intenzivne priprave za letošnji praznik pod Vitrancem – 50. obletnico prirejanja moških tekem za svetovni Pokal v alpskem smučanju. Lokalna turistična organizacija Kranjska Gora in Organizacijski komite Pokala Vitranc sta pripravila pester tridnevni program, ki se bo začel že v petek zvečer,
4. marca 2011, s t. i. Belo večerjo, sprejemom za legende Vitranca, vse dosedanje zmagovalce in številne goste iz Slovenije in tujine.

Petek, 4. marec 2011

Tridnevni program se bo začel v petek 4. marca z VIP Belo večerjo, ki bo potekala v dvorani Vitranc pod pokroviteljstvom predsednika republike, dr. Danila Türka. V okviru tega dogodka bo Organizacijski komite Pokala Vitranc v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije podelil nagrade najbolj zaslužnim za dosedanje organizacijske uspehe 50-ih let.

Sobota, 5. marec 2011 - veleslalom in XL party

Sobota, 5. marca, se bo začela na Podkorenski strmini z veleslalomsko tekmo, prvi tek ob 9.30 in drugi ob 12.30. Sedaj že na tradicionalni tekmi se bodo ob 16.00 v centru Kranjske Gore na smučišču Dolenčev Rut v veleslalomu pomerili slovenski glasbeniki, ki se bodo dve uri zatem s posebnim glasbenim programom preselili na veliki oder v središču Kranjske Gore.

Tu se bo že v sobotnih popoldanskih urah začel zabavni vrhunec smučarskega praznika, XL Party – zabava zime, ki je naslednica in nadgradnja nekdanje X-plozije zabave. V okviru obsežnega in pestrega mednarodnega programa, ki bo na zunanjem odru v središču Kranjske Gore (letos je glavno prizorišče med hoteloma Larix in Kompas) potekal do polnoči, v dvorani Vitranc pa v okviru After partyja do 4. ure zjutraj, bodo med drugim nastopili legendarni Snap, Big Foot mama, ATFC (UK), SLO Ski Music Team, Chorchyp, The Tide in številni drugi.

Nedelja, 6. marec 2011 - slalom

Pika na i prazničnega vikenda bo nedeljski slalom s prvim tekom ob 9.30 in drugim ob 12.30. Organizatorji letos že na samih tekmah v Podkorenu pripravljajo več zabave za gledalce in obširnejšo gostinsko ponudbo.

Vse obiskovalce prosimo, da se pravočasno odpravijo na pot in predvsem pri parkiranju spoštujejo navodila redarjev in Policije, saj bo na voljo dovolj organiziranih parkirnih mest. Ob tem je potrebno izpostaviti, da bo Borovška cesta v centru Kranjske Gore v soboto, 5. 3. 2011, za promet zaprta že 16.00 ure naprej.

Vse podrobnosti o prireditvah so na voljo na spletnih naslovih www.xlparty.si in www.pokal-vitranc.com.

-- za Lokalno turistična organizacijo Kranjska Gora

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

XL Party: Snap, Big Foot Mama, ATFC (UK), SLO Ski Music Team, The Tide in Chorchyp v središku Kranjske gore - thumbnail

XL Party: Snap, Big Foot Mama, ATFC (UK), SLO Ski Music Team, The Tide in Chorchyp v središku Kranjske gore