v rubriki dogodki:
.. / / / 17.02.2004

Kazina pleše in se zabava

Kdo še ni slišal za Plesno šolo Kazina. No če še niste si lahko v četrtek, 19. februarja, ogledate kaj počnejo saj pripravljajo dan odprtih vrat in spoznavanja s plesom. Poleg tega pa v soboto 21. februarja pripravljajo še Plesno pustni direndaj. Skratka veliko in še več za vse ljubitelje plesa.

Dan odprtih vrat je namenjen vsem tistim, ki še niso zbrali poguma, da bi se pridružili Kazini ter vsem plesalcem, ki bi radi spoznali različne plesne stile.

PROGRAM
Ob 17.00 bo Tea Mazaj v popularnih ritmih in gibu predstavila Street Jazz.

Ob 18.00 Hip hop z mladim in uspešnim plesalcem Dariom Šegovičem.

Ob 19.00 se boste z Musical jazzom lahko spustili v spomin na zlate čase Broadwaya in velikih plesnih šovov z Ano Benkovič

Ob 20.00 Step, sinhronija ustvarjanja zvoka s ploščicami na nogah in giba, nam bo predstavil koreograf Mitja Popovski

Ob 21.00 Je čas za družabni ples, zabava v dvoje v ritmih mamba, foxtrota, valčka z učiteljem Danijem Misonom.

Pustni direndaj v plesni šoli Kazina

Vse pustne maske, ki se bodo v soboto, 21. februarja udeležile pustne povorke, ki jo organizirajo mestni veljaki naše prestolnice, Kazina vljudno vabi na pustni direndaj, ki ga med 11. in 12.30 uro prirejajo v Plesni šoli Kazina.

Pustni direndaj je namenjen predvsem predšolskim in mlajšim osnovnošolcem, zabavali pa se bodo ob sestavljanju koreografij, ki jih bodo skupaj povezali v zgodbo. Kraljične, škrate, klovne, Indijance in mnoge druge čaka tudi presenečenje ... Vstopnine ni!

Za Kazino

Gregor Zalaznik - avatar

Gregor Zalaznik

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 15.06.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 233 člankov.

Kazina - thumbnail

Kazina