v rubriki dogodki:
.. / / / 16.09.2009 08:49

Kisha Experience v Kinu Šiška

Projekt Anđe Marič, Janeza Dovča in Marca Grabbra - Kisha se bo predstavil 22.09 ob 20h v Kinu Šiška. Opojna mešanica madžarske besede in ambientalne elektronike z novega albuma. Koncert bo v noč pospremil afterparty, kjer bodo glasbo vrteli nastopajoči z odra.

Pod steklenimi lestenci in v udobju z baročnimi vzorci tapisiranih foteljev nastaja opojna mešanica madžarske besede in starinske ambientalne glasbe glasbenega projekta Kisha.

Skupino, ki jo tvorijo madžarsko-hrvaška pevka Anđa Marić, slovenski harmonikar Janez Dovč ter istrski mojster za elektroniko Marco Grabber, nastope pa popestrijo s cvetom izjemnih glasbenikov, znanih pod imenom Elevators, bo v Šišenski Katedrali predstavila svoj prvenec A njár, ki je nedavno izšel pri madžarski podružnici globalne korporacije EMI.

V kombinacijo vzdušja babičine hiše in elektronske avantgarde vas bo z usklajenim prepletanjem glasbe in unikatne mode odpeljala skupina Kisha z gostujočimi glasbeniki, s koncerta polnega otroških spominov pa odpeljal afterparty, kjer boste akterjem z odra lahko prisluhnili tudi v vlogi didžejev.

Več o projektu Kisha na MySpaceu, spodaj pa posnetek prvega nastopa Kishe in studijska različica pesmi A njár.

Kdo: Kisha
Kje: Kino Šiška, Trg prekomorskih brigad 3,
Kdaj: 22. september 2009 ob 20:00
Vstopnice: 12 EUR / 14 EUR na dan koncerta

Za Kino Šiška

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Kisha Experience v Kinu Šiška 22.09 - thumbnail

Kisha Experience v Kinu Šiška 22.09