v rubriki dogodki:
.. / / / 06.09.2011 13:13

Klemen Klemen & Playbackers: Trnow stajl

Koncert ob drugi obletnici Kina Šiška. Trnow na obisku v Šiški! Klemen Klemen v polni formi, z živim bendom, legendarnimi komadi, obdan z vojsko trnovskih nindž, poharjev, smučarjev, skejtarjev, satanov in drugih modelov!

Vodilni bad boy iz south-central Ljubljane, bi moral že lani ob desetletnici antologijske plošče Trnow Stajl uprizoriti poseben koncertni spektakl, koreografirano koncertno predstavo, v kateri vas bo vsaka skladba z njegovega prvenca odpeljala skozi njegov svet v svoj film.

Seveda pa je Klemen Klemen v prostem času tudi ninja, zato si je lani najprej zlomil nogo, nato pa zmasiral še kompletno žensko rokometno reprezentanco. Maja letos, ko naj bi se koncert vendarle zgodil, pa je v dvoboju z namiznoteniško žogico še enkrat več dokazal, da so ninje nesmrtne. Uradno ponovno vstajenje velikega trnowčana torej 16. septembra v šišenski Katedrali!

Klemen Klemen - biografija

Trnowski Prešeren, ulični pripovedalec trnowskih in ljubljanskih zgodb, mestna legenda, nočna mora nočnih mestnih popotnikov in nedvomno glavna slovenska raperska atrakcija, Klemen Klemen, bo svojo rapersko poezijo končno predstavil v Kinu Šiška.

Gre za enkratno priložnost, kjer bi moral že lani Klemen Klemen ob desetletnici antologijske plošče „Trnow Stajl“ uprizoriti svojo predstavo s koncertom, kjer vas bo vsaka skladba z njegovega prvenca odpeljala skozi njegov svet v svoj film.

Seveda pa je Klemen Klemen ob prostem času tudi ninja, zato si je lani najprej zlomil nogo, nato pa zmasiral še kompletno žensko rokometno reprezentanco. Letos, ko naj bi se koncert vendarle zgodil pa je v dvoboju z namiznoteniško žogico še enkrat več dokazal, da so ninje nesmrtne.

Sploh tiste trnowske, ki so preživele tudi „Leto 1600“, rablje in so se uspele izviti z zlatih rokavičk „Keš pičk“. Koncert je bil skorajda odpovedan, saj je Klemen razmišljal, da je novinarstvo in prodajanje buč lažje in donosnejše početje. Na jedilniku se je tako znašel koncert ob 10 letih, 10 mesecih in 29 dneh njegove „zlate plate“ imenovane „Trnow stajl“, ki ga je še kako označila na slovenskem glasbenem zemljevidu.

Klemen Klemen v resnici ni nikdar naredil koncerta, kot si ga je sam želel, zato vas bo tokratni koncert, konceptualno, koreografsko in še kako zapakiran v pravo malo predstavo, popeljal skozi njegove nenavadne dogodivščine z živim bendom, zasedbo „The Playbackers“, oplemeniteno z zlato roko DJ SSF-a in praktično vsemi sodelujočimi gosti z njegove kariere.

Sovražnik ljubljanske gospode, moralističnih klepetulj, mestni razbojnik, postopač, nesmrtna ninja, maser in človek z največjo rapersko kredibilnostjo daleč naokrog, bo ob tej priložnosti zagotovo razvnel svoje privržence s svojim vestno pripravljenim spektaklom.

Vsaka trnowska zgodbica ima svojo osnovo, preko katere nas bo Klemen s prijatelji, gosti in bendom vodil v svoj svet norih dogodivščin, „Trnow Stajl“ pa bo končno zaživel v polnem sijaju! Ne verjamete? Preverite!

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Klemen Klemen & Playbackers: Trnow stajl v Kinu Šiška 16. 9. 2011 - thumbnail

Klemen Klemen & Playbackers: Trnow stajl v Kinu Šiška 16. 9. 2011