v rubriki dogodki:
.. / / / 05.11.2001

Siddharta, Shyam in Zablujena generacija na Kodeljevem!

Slovenske novodobne novorockerske zvezde - skupina Siddharta se bodo po juniju, ko so v Križankah koncertirali z Apocalyptico, spet pojavili v Ljubljani. V četrtek 15. novembra bodo v dvorani Slovan na Kodeljevem skupaj s Shyam in Zablujeno generacijo pripravili pravo rock slavje!

Siddharta so z albumom Nord, sicer šele drugim po vrsti, kot kaže res porušili vse slovenske rock rekorde. Več kot 15.000 prodanih izvodov aktualnega albuma, razprodani koncerti in številni feni, ki na taistih koncertih ostajajo pred vrati... Seveda ne brez razloga, kajti slovenska rock atrakcija št. 1 je izjemno iskana tudi v medijih.

Po spomladansko jesenski seriji koncertov je končno napočil trenutek za samostojni nastop v Ljubljani, kjer so letos Siddharta enkrat že nastopili skupaj s finskimi violončelo-metalci Apocalyptica. To pot bodo nastopili v glavni vlogi, v četrtek 15. novembra v športni dvorani Kodeljevo, kjer se ta dan obeta rock slavje.

Pred Siddharto bodo nastopili Shyam, ki v tem trenutku glasbenim sladokuscem ponujajo odličen videospot za skladbo Stojala za prah. Seveda še vedno v okviru promocije za prvenec Željo daleč stran. Skupina je po kadrovski spremembi na bobnarskem stolčku, kjer je Uroša Srpčiča zamenjal Dušan Obradinovič - Obra povsem nared za novo serijo koncertov na katerih bodo, nedvomno tudi v Ljubljani, prepričali prisotne.

Za začetek velikega rock dogodka bodo poskrbeli Zablujena generacija.

Vrata v Športno dvorano Kodeljevo se bodo odprla ob 19.30.

Siddharta - thumbnail

Siddharta