v rubriki dogodki:
.. / / / 15.12.2019 17:49

Koncertni december z YOTR bendom

Pred nekaj dnevi so fantje iz Year of the Rookie javnosti predstavili svoj avtorski komad My Soul, ki je že zasedel prvo mesto na Popevki tedna radia Val 202. V živo pa bodo za vas odigrali svoje alternativne pop rock uspešnice v ponedeljek, 16. decembra na dobrodelnem koncertu v Ljubljani in 19. decembra v Izoli, ne zamudite!

Postavni člani skupine Year of the Rookie, ki ustvarjajo svojo alternativno pop rock glasbo in ste jih lahko poslušali tudi na Festivalu čokolade in spektaklu Grad Akustik so svojo ustvarjalnost strnili v komad My Soul, ki se je minuli teden zavihtel na prvo mesto predvajane glasbe radia Val 202 v Popevki tedna.

Uspešnici My Soul lahko prisluhnete in si jo ogledate v videospotu, mi vam pa priporočamo, da si ta december popestrite z živo glasbo in se odpravite na koncert Year of the Rookie;

ponedeljek, 16.12. v Ljubljano, Prulček bar, na koncert z dobrodelno noto ob 20.00 , in
četrtek, 19. 12. v Izolo na Ledeni Otok (Pietro Coppo) z začetkom ob 18.00 (vstop prost).

YOTR sestavljajo Žiga Čuk in Patrik Kobal na kitari, Urban Repič na klaviaturah, David Škrlj na bobnih, Tine Krkoč na basu in pevec Nejc Božič. Simpatični fantje, ki prihajajo iz Ajdovščine in bližnje okolice so skupaj začeli ustvarjati decembra 2016. Za svoje komade pravijo, da izražajo mešanico slogov različnih bendov kot so Kings Of Leon, Coldplay, Mumford & Sons in drugi. 

Spremljate jih lahko tudi na njihovem Instagram profilu (yearoftherookieofficial).

Veseli december, lučke in Year of the Rookie ... Pridi tudi ti!

Nastja Hrobat - avatar

Nastja Hrobat

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 12.03.2012 na ŽVPL-u skupaj objavil 14 člankov.

Year of the Rookie - thumbnail

Year of the Rookie