v rubriki dogodki:
.. / / / 20.03.2009

Les Skalopes v živo v Gromki

Les Skalopes so pred leti v Gromki že nastopili - takrat v okviru prve turneje francoske karavane poimenovane Kosovo Project – in z svojim energičnim nastopom popolnoma navdušili nabito poln klub, ponovno pa jih bo mogoče videti na isti lokaciji v soboto, 21. marca.

Bend, ki je nastal pozimi leta 1997, v pariškem predmestju Bures sur Yvette, resnično uživa v živih nastopih kar vedno začuti tudi publika in se na dano pozitivno odzove. Pozitiven odnos benda skupaj z poskočnim skajem, odigranim v duhu punka, in požlahtnenim z radodarno pihalno sekcijo in energičnimi ritmi, ne nazadnje pa tudi z žmohtnim glasom pevke Chantal, ki ji nekateri pravijo tudi francoska Pauline Black (The Selecter).

Francoska deseterica je svojo ljubezen in strast izkazala na številnih koncertih po celi Evropi, na katerih so oder delili tudi z The Toasters, The Slackers, Inner Terrestrials, pa tudi Emirjem Kusturico. Z svojo simpatično neposrednostjo in odličnimi nastopi so osvojili srca in ušesa mnogih. Pri tem pa je pomagalo tudi nekaj posnetkov, ki so izšli na številnih demoti, na koncu pa tudi na, l. 2005, izdanem prvencu Chasse à l’enfant, kmalu, pa lahko menda pričakujemo tudi njegovega naslednika.

Vstopnina:
7 eur

Za Twotonebinas

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Les Skalopes - thumbnail

Les Skalopes