v rubriki dogodki:
.. / / / 07.02.2004

Liquid Grooves: Greg Packer

Tik pred novim letom je K4 zajel prvi avstralski val, imenovan Pendulum, in dodobra razveselil zbrano občestvo. V Valentinovo pa vas bo vpeljala noč, v kateri bo s svojo prisotnostjo in spektrom drum and bassa zabaval Greg Packer. Nova dobrota iz dežele na drugem koncu sveta se je kalila prenekaj let in k nam prihaja človek, ki je iz oddaljenega kontinenta uspel priti do LTJ Bukemove založbe Good Looking Records.

Packerja uvrščajo med pionirje plesne glasbe v Avstraliji, še posebej na bobenbaserskih plesiščih. Kot producent je dohitel DJ-ja, komadi so mu izšli na John B.-jevi založbi Chihuahua, Phuturistic Bluez, Defunkt, G2 ter Good Looking, kjer je izšel tudi Touch Me. Njegov lanskoletni avgustovski mix za Drum'n'Bass Areno je eleganten ples na blažji plati drum and bassa, sam Packer pa bojda pleše le, če sta v mestu Bukem ali Fabio.

Ob Avstraliji bo gostovala tudi Avstrija - točneje dunajski duo, izmed njiju je znamenitejše ime Epsilon, polovica dueta D.Kay in Epsilon, ki je zamešala zdaj že zimzeleni poletni hit Barcelona. Ta komad je naprej skoraj slabo leto krožil med vrhunskimi DJ-ji, na koncu pa je izšel na Bad Company Recordings. Na mikrofonu se mu bo pridružil someščan MC Schnek.

Sam Greg Packer bo v K4 na valentinov predvečer, v petek, 13. februarja, prinesel s sabo vonj avstralskega poletja in dobre vinile glasbene druščine, ki je stalnica (b)lažje tekočih bobenbasovskih Liquid Grooves odmerkov v K4. Ob njem bodo na velikem drum and bass flooru vrteli še Epsilon, in dunajski MC Schnek. Naveza Alpe-Adria bo še dodatno podkrepljena s hrvaške strani s K4 rezidentom Lekke, slovenske barve pa zastopa Dan Mitra. Manjši floor bodo zapolnile vibracije Tadi Touch in Ruff Rodgers iz Kryp2tonite ekipe, ki bo plesišče napolnila s plesnimi vibracijami lounge-a, breakbeata in tech-housa.

Room1:
Greg Packer (Avstralija)
Epsilon (Avstrija)
Lekke (Cro)
Dan-mitra
MC Schnek (Avstrija)

Room2:
Tadi Touch
Ruff Rodgers

Vstop:
22:00 ? 23:00: 1300 SIT
23:00 ? 02:00: študent/dijak/z letakom 1600 SIT;
Polna cena: 1900 SIT

dr.um

Greg Packer - thumbnail

Greg Packer